Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

RONDLEIDING ALKMAAR PER FIETS!Ontdek Alkmaar op de fiets! Onder begeleiding van een professionele gids maakt u een prachtige tour door het prachtige centrum van Alkmaar. Een mooie rondleiding fiets Alkmaar waarbij u de stad op sportieve wijze gaat leren kennen!  

Ontvangst

In het centrum van de stad Alkmaar wacht onze gids uw gezelschap op. Nadat u allen een fiets heeft ontvangen start onze gids met de introductie en gaan we fietsend op naar de eerste locatie!

Rondleiding per fiets - Rondleiding Fiets Alkmaar! 

Na een korte introductie over de stad Alkmaar gaan we per fiets een prachtige tour maken door het centrum van Alkmaar. Waarom heet het Waagplein zo? Waar kun je de kanonskogel nog zien zitten bij het huis met de kogel? Waar staat het beeld ter nagedachtenis aan de in Alkmaar geboren Rudi Carrell? En waarom wordt Alkmaar in de volksmond eigenlijk de kaasstad genoemd? Allemaal vragen waar u tijdens deze rondleiding per fiets door Alkmaar een antwoord op zult krijgen. Tussendoor kunt u uiteraard aan onze gids vragen stellen over alles wat met Alkmaar te maken heeft. Kortom, een prachtige fietstour op sportieve wijze!

De fietsen zijn modern en zowel voor mannen als voor vrouwen te bestellen. Tevens is het mogelijk om tandems te reserveren i.p.v. standaard fietsen. Deze rondleiding fiets Alkmaar is naast bovenstaande opzet ook aan te passen als puzzel fietstour, hapjes fietstour of als steptour met gids uit te voeren. Tevens is het mogelijk om aansluitend een lunch, diner of barbecue te reserveren. Voor meer informatie over dit arrangement neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:Alkmaar
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:2,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 31,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 27,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 23,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 21,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 19,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele Gids
Fietshuur
2 uur durende fietstocht door Alkmaar met rondleiding
Transportkosten

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Jip B.V. zei het volgende over FOTO IN KLEDERDRACHT VOLENDAM!:

Wij hebben een super dag beleefd! Heel fijn was het dat bas die dag met ons mee ging elke keer als we dan vragen hadden of er moest nog iets geregeld worden hielp hij ons Perfekt! De casino avond was ook enorm gezellig en de complimenten aan de croupiers wat Freek met kaarten kan is onvoorstelbaar. Enorm bedankt voor de geweldige dag