Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

STEPTOUR ALKMAAR MET GIDS!Vandaag gaat u Alkmaar ontdekken per step! Onder begeleiding van een professionele gids maakt u een prachtige tour door het prachtige en unieke centrum van Alkmaar. Een mooie steptour Alkmaar waarbij u de stad op sportieve wijze gaat leren kennen! 

Ontvangst

Onze gids wacht u op in het centrum van Alkmaar. Nadat u allen een step ter hand heeft genomen gaan we in volle vaart vooruit met onze gids voorop!

Steptour Alkmaar met gids! 

Na een korte introductie over de stad Alkmaar gaan we per step een prachtige tour maken door het centrum van Alkmaar. Waarom heet het Waagplein zo? Waar kun je de kanonskogel nog zien zitten bij het huis met de kogel? Waar staat het beeld ter nagedachtenis aan de in Alkmaar geboren Rudi Carrell? En waarom wordt Alkmaar in de volksmond eigenlijk de kaasstad genoemd? Allemaal vragen waar u tijdens deze steptour Alkmaar een antwoord op zult krijgen. Tussendoor kunt u uiteraard aan onze gids vragen stellen over alles wat met Alkmaar te maken heeft. Kortom, een prachtige tour op sportieve wijze!

De steps zijn zeer modern en licht qua gewicht waardoor het voor alle deelnemers goed mogelijk is om vooruit te komen. Voor deelnemers die liever de tour maken per fiets, is het ook mogelijk om voor deze personen een fiets te verzorgen. De steptour Alkmaar is naast bovenstaande opzet ook aan te passen als puzzel steptour, hapjes steptour of steptour met gids en diner. Beleef een prachtig steptour Alkmaar samen met uw gezelschap! Voor meer informatie over dit arrangement neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:Alkmaar
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:2,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 31,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 27,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 23,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 21,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 19,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele Gids
Stephuur
2 uur durende steptocht door Alkmaar met rondleiding
Transportkosten

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Belastingdienst Hoorn zei het volgende over EEN BAANTJER MYSTERIE HOORN!:

Het Baantjer-mysterie was leuk om te doen. De ontknoping was vol humor en het eten daarna PRIMA. Al met al een zeer geslaagde dag!