Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

RONDVAART ALKMAAR MET MOTERBOOT!De grachten van Alkmaar verkennen? Dan kunt u het beste een motorboot huren in Alkmaar! Maak onder begeleiding van onze schipper een prachtige rondvaart door de brede en smalle grachten. Ontdek het centrum van Alkmaar op unieke wijze vanaf het water!  

Ontvangst

We ontvangen uw gezelschap in het centrum van Alkmaar. Hier stapt u aan boord van de motorboot en gaat de rondvaart Alkmaar van start!

Rondvaart Alkmaar - Motorboot huren Alkmaar!

De leukste manier om de stad te bezichtigen is vanaf het water! U en uw gezelschap stappen aan boord en onze schipper heet iedereen welkom. Motor aan en met volle kracht vooruit! Gedurende de vaarttocht worden bekende en minder bekende gebouwen, beeldwerken en andere unieke locaties aan de gracht bekeken. Het Huis met de Kogel, de Molen van Piet en het Waagplein zijn enkele locaties met bijzondere verhalen. De schipper vertelt u op verzoek de nodige informatie waardoor het oude centrum van Alkmaar tot leven komt!

Een gezellige en ontspannen activiteit voor u en uw gezelschap. Deze rondvaart is uiteraard verder uit te breiden met andere activiteiten, lunch, driegangen diner, buffet of uitgebreide barbecue in het centrum van Alkmaar. Ook een motorboot huren in Alkmaar? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!

 
Plaats:Alkmaar
Mogelijk vanaf:8 personen
Tijdsduur:1,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 14,50 p.p. excl BTW (Bij 8 tot 8 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele schipper
Huur Motorboot (minimaal 8 betalende personen)

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Brandweer Wormerveer zei het volgende over MAGISCHE DINERSHOW HOORN!:

De magische show was geschikt voor het gevarieerde gezelschap. Speciale wensen geen enkel probleem en begeleiding top. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd!