Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

SUPCLINIC IN HOORN!De rage op watersportgebied; ‘Suppen’ oftewel ‘Stand up Paddling! Rechtopstaand op een surfplank met een peddel vooruit bewegen over het water. Complete wedstrijden worden hierin wereldwijd afgelegd en u heeft nu de mogelijkheid zelf het suppen te ervaren. Onder begeleiding van een professionele instructrice stapt u op de plank en start u dit unieke supuitje in Hoorn! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen bij Marina Kaap Hoorn waar we starten met een drankje en de centrale uitleg. Zodra iedereen er klaar voor is gaan we naar buiten waar de sup planken al klaar liggen!

Unieke Supclinic Hoorn!

Vervolgens nemen we uw gezelschap mee naar de waterkant waarbij er een korte instructie volgt op de kant. Na ongeveer 15 minuten is het zover en mogen de planken te water. Blijft u staan of wordt het direct een duik in het water? Wanneer alle deelnemers het suppen enigszins onder de knie hebben, maken we samen met onze instructrice een mooie tocht over het water van Marina Kaap Hoorn. Ook is het mogelijk om tijdens dit supuitje in Hoorn een spelonderdeel toe te voegen als bijvoorbeeld wie het eerste van punt A op punt B is, of wie het langste weet te balanceren op de onstabiele sup plank.

Deze supclinic in Hoorn is maximaal met 10 personen tegelijk te boeken en duurt 1,5 uur. Voor grotere groepen is deze supclinic ook te combineren (als wisselprogramma) met andere programma’s als flyboarden of landactiviteiten als Expeditie Robinson of een Zeskamp. Overigens is dit programma verder uit te breiden met een heerlijke lunch, driegangen diner, smaakvolle barbecue of een gezellige feestavond. Voor meer informatie over dit supuitje in Hoorn neemt vrijblijvend contact met ons op.
 
Plaats:Hoorn
Mogelijk vanaf:6 personen
Tijdsduur:1,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 34,50 p.p. excl BTW (Bij 6 tot 20 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
Professionele begeleiding
Supclinic 1,5 uur
Benodigde materialen Suppen

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Symbiant B.V. zei het volgende over DINER, DRINKS AND DANCE!:

Tijdens evenement was alles nog aan te passen. Onze afspraken werden nageleefd en overleg was ten alle tijde mogelijk. Flexibele instelling!