Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

WORKSHOP PLAT AMSTERDAMS!Andre Hazes, Johhny Jordaan en Ciske de Rat; Een paar voorbeelden van onze cursisten die met goed gevolg de workshop Plat Amsterdams hebben doorlopen. Treed in de voetsporen van deze personen tijdens de workshop Plat Amsterdams in Volendam!  

Ontvangst

In een café in het centrum van Volendam worden u en uw gasten verwelkomt met een drankje. Hierna kenne de strotjes open! Onze Amsterdamse expert leert u de fijne kneepjes van echt Amsterdams praten.

Workshop plat Amsterdams praten in Volendam!

Ook al heeft u een Limburgs, Brabants of Fries accent, er is geen ontkomen meer aan. Uw woordenschat gaat worden verreikt met kennen, kunnen en kannen, moeten en motten, zullen en sulluh. Onder begeleiding van onze eigen Tante Sjaan uit de Jordaan komt u helemaal in de Amsterdamse sferen. Een volks wijfie met een hart van goud, die zeker niet op haar mondje gevallen is. Je 'mot' natuurlijk wel bij de les blijfe en je porum effe dichthouwe as ik wat sjeg. Onze Tante Sjaan vertelt u van alles over Amsterdam, en natuurlijk over één van de bekendste Amsterdamse buurten; De Jordaan. Maar naast spraak is er ook ruimte voor zangles waarbij een aantal goeie klassiekers voorbij komen! Onder het genot van een lekker 'pikketanissie' kunt u alles wat u deze middag leert bij elkaar oefenen. En geloof ons, dat valt echt niet mee! Lachen om elkaar mag! Zing met elkaar een prachtige smartlap en speel een rol in een korte volkstoneel-scène, à la 'Schaap met de vijf poten'. Maar onthoud, alles in de taal van 'ons Mokum'.

Uiteraard is het mogelijk deze workshop Plat Amsterdams uit te breiden met een spelprogramma, rondleiding of rondvaart in Volendam. Ook is het mogelijk deze workshop uit te breiden met een lunch, diner of buffet. Voor meer informatie neemt u contact met ons op.

 
Plaats:Volendam
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:1,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 29,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 26,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 23,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 21,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 19,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
Amsterdamse Sjonnie (Acteur)
Workshop Plat Amsterdams!
Gebruik tijdens workshop van diverse materialen
Prijsje voor de winnaar!
p>

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Duijn Bloem Voss Advocaten zei het volgende over SOLEXTOUR WESTFRIESLAND!:

Wij hebben ontzettend genoten van deze Solextour als kantooruitje! De omgeving was prachtig en alles is goed gegaan. Zeker voor herhaling vatbaar!