Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

WORKSHOP DJEMBE VOLENDAM!Hoe goed is uw gevoel voor ritme? Kunt u klanken maken waarvan u het bestaan niet wist? En valt er met de verschillende djembés een combinatie te maken waardoor u een prachtige muzikale sound creëert? Daar komt u vanzelf achter tijdens deze Djembe workshop Volendam. Geniet samen van dit van oorsprong West-Afrikaans instrument, tijdens deze unieke workshop! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen bij een locatie in Volendam. Hier starten we met een drankje waarna we u meenemen naar de locatie waar we starten met deze djembé workshop Volendam.

Workshop Djembé Volendam! - Unieke Djembé workshop Volendam!

De Djembé is afkomstig uit West-Afrika. Vroeger werd het als communicatiemiddel tussen verschillende dorpen gebruikt. Het geluid is namelijk kilometers verderop nog te horen. Bereidt u dus goed voor op harde geluiden die zeker de aandacht zullen trekken. Onder begeleiding van echte djembé artiesten volgt u de workshop waarbij we starten met een stukje uitleg over de djembé. Hierna nemen we daadwerkelijk allemaal een djembé ter hand en beginnen we met een simpele slag. Zo bouwen we langzaam op waarbij we eindigen met een compleet samenspel van alle deelnemers. En hierbij is het niet alleen maar in hetzelfde ritme slaan, maar spelen de verschillende groepen tegelijkertijd door elkaar waarbij er een samenhangende sound te horen is die zeker tot in Amsterdam te horen is…

Na anderhalf uur is deze djembé workshop Volendam ten einde en sluiten we af. Tussendoor houden we nog even een korte pauze. Uiteraard is het mogelijk deze workshop verder uit te breiden met een heerlijke lunch, diner of gezellige barbecue. Voor meer informatie over de mogelijkheden neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:Volendam
Mogelijk vanaf:15 personen
Tijdsduur:1,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 35,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)
€ 33,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 31,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 29,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 27,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
Djembe workshop 1,5 uur
Handgemaakte Djembe (in bruikleen)
Muzikanten en instructeurs

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Deerns zei het volgende:

We hebben een top dag gehad. Alles was uitstekend georganiseerd en het weer werkte natuurlijk ook mee aan deze geweldige dag!