Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

BIERPROEVERIJ VOLENDAM!Tijdens deze bierproeverij Volendam komt u erachter dat er naast de vertrouwde biermerken, nog vele honderden andere bieren bestaan. Onder begeleiding van een echte kenner op het gebied van bier lopen we het hele bierbrouwproces door. Een mooie ontdekkingstocht waarbij we uiteraard ook diverse bieren uitvoerig gaan testen! 

Ontvangst

Bij een gezellig café in Volendam worden u en uw gezelschap ontvangen. Neem plaats en geniet van deze uitgebreide bierproeverij!

Bierproeverij Volendam! - Bierproeverij Volendam!

Het betreft een geleide proeverij door een kenner op het gebied van bier, wat betekend dat bij ieder bijzonder proefglas bier korte informatie gegeven zal worden. In totaal schenken we vier proefglazen bier waarbij de gekozen bieren uit verschillende landen afkomstig zijn. Op deze wijze proeft u zelf verschil waarbij ingrediënten en hoeveelheden hiervan duidelijk verschil maken in smaak. De basis ingrediënten van bier als graan, hop en gist komen in vaste vorm voorbij waarbij u de mogelijkheid krijgt om deze onderdelen in potten even te bekijken en te ruiken. Gedurende de workshop staan er zoutjes en kannen water op tafel om de smaken van een volgende proefglas bier weer optimaal te kunnen beoordelen. En om deze proefbieren goed te kunnen beoordelen ontvangen alle deelnemers een beoordelingsformulier zodat u uw ervaringen per glas zwart op wit kunt zetten, mocht het u een paar biertjes teveel worden...!

Geniet in anderhalf uur tijd van een gezellige bierproeverij Volendam waarbij u een duik neemt in de voor vele onbekende wereld van bier. Deze workshop zal standaard worden geserveerd met diverse rondes hapjes en indien uw gezelschap bestaat uit wijn en bier drinkers, is het mogelijk tegen dezelfde prijs een combinatie te maken tussen de bierproeverij en een wijnproeverij. Uiteraard is deze bierproeverij Volendam ook verder uit te breiden met een driegangen diner, buffet of barbecue. Voor meer informatie over de vele mogelijkheden neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:Volendam
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:1,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 28,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Rondleiding door bierexpert
Proeverij van 4 proefbieren
Entree 1 ticket per persoon
Diverse hapjes gedurende de workshop

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Brandweer Wormerveer zei het volgende over MAGISCHE DINERSHOW HOORN!:

De magische show was geschikt voor het gevarieerde gezelschap. Speciale wensen geen enkel probleem en begeleiding top. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd!