Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

HOU VAN HOLLAND STADSSPEL MET LUNCH VOLENDAM!Dit oer-Hollandse en oh zo gezellige Hou van Holland spelprogramma is ook in Volendam te beleven! Wat weet u over ons koude kikkerlandje? En over het vissersdorpje Volendam? Hoe zit dat met uw kennis over de Hollandse film, muziek, sport en algemene weetjes? Nadat u deze 'inburgeringstest' heeft voldaan staat er als beloning een overheerlijke lunch voor u klaar! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen door onze begeleider. Na de speluitleg duikt u samen met uw team het centrum van Volendam in!

Hou van Holland Volendam! - Stadsspel met Lunch!

Weet u voldoende van Nederland? Hier komt het op aan bij het spelen van het 'Hou van Holland' stadsspel in Volendam. Een test waarbij uw kennis over de Hollandse film, muziek, en sport zwaar op de proef zal worden gesteld. In teams duikt u het centrum van Volendam in om de verschillende vragen en opdrachten uit te voeren. Op iedere locatie zijn Hollandse guldens (de ouderwetse rijksdaalders, tientjes en geeltjes) te verdienen. Aan uw team de taak om zoveel mogelijk Hollandse florijnen bij elkaar te verdienen om de hoofdprijs in de wacht te slepen. Het Hou van Holland stadsspel Volendam is een gezellig spel waarbij het aan komt op kennis, creativiteit, teamspirit en de nodige humor. We eindigen op een gezellige locatie in het centrum waar het winnende team de hoofdprijs in ontvangst neemt. Hierna neemt u plaats aan de tafel en geniet u van een heerlijke lunch op locatie!

Beleef met uw gezelschap één van de leukste bedrijfsuitjes Volendam waarbij we uw kennis over ons mooie Holland uitvoerig zullen testen. Uiteraard is dit arrangement verder uit te breiden met bijvoorbeeld vooraf koffie met gebak, een gezellige rondvaart of een borreluurtje. Voor meer informatie over dit arrangement of eventuele uitbreidingsopties neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 10 personen
Tijdsduur: 3,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 41,00 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 39,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 38,00 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 37,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 36,00 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele begeleiding
Spelmaterialen Hou van Holland Stadsspel
Versnapering tijdens het spel
Prijs voor de winnaars!
Consumptie 1 p.p. (bier, wijn, fris)
Portie bittergarnituur
Lunch

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Gemeente Heiloo zei het volgende over DE SLEUTELS VAN... FORT KIJKDUIN!:

Eenhoorn Evenementen weet je te verassen met activiteiten die je van te voren niet weet. Gewoon een top activiteit met goed eten en butter project aan het einde.