Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

FIETS PUZZELTOCHT TEXEL!

Ontdek het eiland Texel samen met uw gezelschap op de Hollandse tandem! Samen met uw team maakt u een tour over het eiland waarbij u onderweg op diverse locaties puzzelopdrachten gaat uitvoeren. Maar zijn uw uitgevoerde opdrachten goed genoeg voor de hoofdprijs? Ontdek het tijdens deze unieke fietstocht Texel samen met uw collega's, familie of vrienden! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen bij de fietsverhuur waar onze begeleider u opwacht. Hier ontvangt u de tandem en geeft onze begeleider u de nodige instructies waarna deze Fiets Puzzeltocht van start gaat!

Fiets Puzzeltocht Texel! - Unieke Fietstocht Texel!

U en uw gezelschap stappen of de tandem en gaan door middel van foto's en/of cryptische omschrijvingen over het eiland toeren. Op diverse locaties maakt uw team een stop om de vraag of opdracht uit te voeren. Op deze wijze komt u steeds een stapje dichter bij de eindoplossing van de puzzel. Lukt het u om de oplossing te vinden, of vallen de puzzelstukjes maar niet in elkaar? U beleeft in ieder geval een prachtige tocht door de vrije natuur, langs pittoreske dorpjes op een echt Hollands vervoersmiddel!

Deze prachtige fietstocht Texel start standaard bij de fietsverhuur, maar is ook mogelijk om te starten en eindigen op een nader te bepalen locatie (tegen meerprijs). Uiteraard is het mogelijk dit programma verder uit te breiden met een andere activiteit, spelprogramma, lunch, diner of barbecue. Voor meer informatie over deze Puzzel Fietstocht Texel neemt u vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:Texel
Mogelijk vanaf:12 personen
Tijdsduur:2,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 27,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 20 personen)
€ 26,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 25,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 24,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 23,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele begeleiding (Instructie en uitleg bij de start)
Benodigde spelmaterialen
Huur tandem

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Jip B.V. zei het volgende over FOTO IN KLEDERDRACHT VOLENDAM!:

Wij hebben een super dag beleefd! Heel fijn was het dat bas die dag met ons mee ging elke keer als we dan vragen hadden of er moest nog iets geregeld worden hielp hij ons Perfekt! De casino avond was ook enorm gezellig en de complimenten aan de croupiers wat Freek met kaarten kan is onvoorstelbaar. Enorm bedankt voor de geweldige dag