Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

DROPPING TEXEL!

Een spannende dropping in de duinen van Texel! Gewapend met landkaart en kompas zoekt de juiste weg naar het volgende check-point. Hier speelt u de opdracht waardoor u door kunt naar de volgende locatie. We eindigen dit spannende teamuitje Texel op een gezellige locatie waar we het winnende team huldigen! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen aan de rand van een duingebied op Texel. Hier ontvangt onze begeleider u en nemen we het spelmateriaal en werking van kompas door. Vervolgens duikt u de donkere duinen in opzoek naar het volgende check-point.

Dropping Texel! - Uniek en spannend teamuitje Texel!

Na een korte introductie gaat het spel van start en kijken u en uw teamgenoten elkaar aan. “Dit is het! Hier worden we gedropt!” Vanaf deze locatie bent u overgeleverd aan uw eigen kompas en landkaart om de juiste route te bewandelen en de eindlocatie terug te vinden. Onderweg komt u verschillende opdrachten tegen die uitgevoerd moeten worden. Maar bent u wel alleen met uw team in de duinen? Is dat geritsel achter die struiken een konijn? Of zijn er andere verschijningen in het park te vinden… Na een spannende tocht komt u aan op de eindlocatie. Hier bekijken we uw uitgevoerde opdrachten en checken we de eindscore. We huldigen het winnende team maar de terugkomst van werkelijk alle collega’s, familie of vrienden is natuurlijk de grootste hoofdprijs!

Deze unieke dropping Texel is zowel overdag als in de avonduren te spelen. Uiteraard ligt de spanningsgraad vele malen hoger wanneer u het spel in de schemering of donker speelt, en u met uw team door de duinen en bos loopt. Overigens is deze dropping verder uit te breiden met enge verklede acteurs (Halloween style). Daarnaast is het mogelijk om het programma verder uit te breiden met een heerlijk diner of gezellige barbecue vooraf of achteraf het spel. Voor meer informatie over dit spannende familieuitje, vriendenuitje of teamuitje Texel neemt u vrijblijvend contact met ons op!

 
Plaats:Texel
Mogelijk vanaf:12 personen
Tijdsduur:2,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 31,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 20 personen)
€ 30,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 29,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 28,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 27,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele begeleiding
Spelmaterialen Dropping
Juttertje

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Jip B.V. zei het volgende over FOTO IN KLEDERDRACHT VOLENDAM!:

Wij hebben een super dag beleefd! Heel fijn was het dat bas die dag met ons mee ging elke keer als we dan vragen hadden of er moest nog iets geregeld worden hielp hij ons Perfekt! De casino avond was ook enorm gezellig en de complimenten aan de croupiers wat Freek met kaarten kan is onvoorstelbaar. Enorm bedankt voor de geweldige dag