Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

GPS TOCHT TEXEL DOOR DE DUINEN!Sportiviteit, creativiteit en moderne navigatie gaan vandaag hand in hand samen over Texel. U ontdekt het eiland met het GPS-apparaat. Dit stukje moderne techniek helpt uw team de juiste richting te geven. Er is één centrale opdracht tijdens dit sportief uitje Texel; Vind de onbekende eindlocatie!  

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen op het gezellige locatie. Hier ontvangt u de uitleg en GPS apparatuur van onze begeleider waarna we starten met deze GPS Tocht Texel!

GPS Tocht Texel! - Uniek en Sportief Uitje Texel!

Hoe goed is uw coördinatie? Niet goed? Geen probleem hoor, hier hebben wij een stukje techniek voor! U en uw team ontvangen een GPS-apparaat. Dit unieke stukje techniek laat u op de juiste coördinaten terecht komen over het eiland Texel. Op ieder locatie staan vragen en opdrachten voor u klaar. Op deze wijze maakt u een mooie tour over het eiland en komt u met de GPS apparatuur telkens een stukje dichter bij de onbekende eindlocatie. Maar welk team weet dit als eerste te bereiken? We eindigen op een gezellige locatie waar de winnaars worden gehuldigd en de hoofdprijs in ontvangst mogen nemen.

Sportiviteit gecombineerd met leuke vragen en opdrachten over het eiland maakt deze GPS-Tocht tot een leuk gezellig sportief uitje Texel voor iedere doelgroep. Of het gaat om een bedrijfsuitje, familie uitje of vriendenweekend, voor iedereen is dit een programma met voldoende uitdaging. De GPS-Tocht Texel is overigens verder uit te breiden met een diner, buffet of uitgebreide barbecue bij een gezellig strandpaviljoen. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

* Voor dit programma heeft u wel vervoer nodig waarbij u kunt denken aan de fiets, solex of tuk tuk. Uiteraard kunnen wij deze vervoersmiddelen ook voor u regelen (tegen meerprijs) en als geheel aanbieden.
 
Plaats:Texel
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:4,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 33,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 32,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 31,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 30,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 29,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele begeleiding
Spelmaterialen GPS Tocht Texel
Prijs voor de winnaars!

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Belastingdienst Hoorn zei het volgende over EEN BAANTJER MYSTERIE HOORN!:

Het Baantjer-mysterie was leuk om te doen. De ontknoping was vol humor en het eten daarna PRIMA. Al met al een zeer geslaagde dag!