Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

WORKSHOP NAAKTMODEL SCHILDEREN TEXEL!Hoe gaat u reageren als er in eens een naakte man of vrouw verschijnt, en u deze uitvoerig moet bestuderen? Want als u deze persoon moet vastleggen op het witte doek, dan dient u alle lijnen en vormen correct aan te houden! Tijdens deze bijzondere workshop gaat ons naaktmodel daadwerkelijk geheel uit de kleren en gaat u onder begeleiding van een echte kunstenaar (en het nodige gegiebel) aan de slag tijdens deze workshop naaktmodel schilderen Texel!  

Ontvangst

Uw groep komt nietsvermoedend binnen in een aparte zaal bij een horecalocatie op Texel. In de zaal staan de schilder materialen al klaar. Maar wat gaan we schilderen? We starten de workshop als een gewone schilder workshop, tot ons naaktmodel binnen komt lopen!

Workshop Naaktmodel Schilderen Texel!

Dat is even schrikken? Of juist niet? In ieder geval is dit het begin van een hilarische middag. Uw schilder docent neemt het woord en geeft een korte introductie waar (en waar niet) u op moet letten tijdens het bestuderen van het model. Als eerste gaat u op grote vellen papier met houtskool de contouren maken. Lukt het u om de juiste vormen en verhoudingen zichtbaar te krijgen? Geen nood want onze docent helpt u met het begin en geeft u een goed uitgangspunt. Zodra de houtskool tekening is afgerond gaan we door met fase 2; Het schildersdoek! In maximaal 2 uur tijd schildert u het naaktmodel van top tot teen. Ondertussen geeft de docent u uitleg over verschillende schilderstechnieken en stijlen en zorgt u dat de acrylverf op de juiste posities komen.

Uiteraard is het mogelijk zowel een mannelijke als vrouwelijk naaktmodel te schilderen. We eindigen bij de locatie met een glaasje bubbels om na te genieten van deze mooie kunstwerken. Deze hilarische middag zorgt voor een hoop lachende gezichten, maar geeft ook een beeld hoe creatief u bent. Deze fantastische workshop naaktmodel schilderen Texel is overigens verder uit te breiden met een andere activiteit, lunch, driegangen diner, buffet of heerlijke uitgebreide barbecue bij een gezellig strandpaviljoen. Voor meer informatie over deze workshop of eventuele uitbreidingsopties neemt u vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:Texel
Mogelijk vanaf:15 personen
Tijdsduur:2,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 44,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)
€ 43,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 41,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 40,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 39,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele begeleiding
Materialen waaronder schilderdoeken, schorten, verf en kwasten
Naaktmodel (mannelijk of vrouwelijk)
Glaasje bubbels ter afsluiting

Exclusief
Zaalhuur (het kan zijn dat sommige locaties zaalhuur berekenen)

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Olympus Nederland B.V. zei het volgende over LIMO DROPPING HOORN MET GPS TOCHT!:

Zeer prettig contact gehad zowel in het opzetten van het arrangement als tijdens het torrent time.