Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

KOOKWORKSHOP HOORN!Bent u een echte sterrenkok? Of nog nooit een eitje gebakken! In beide gevallen laat u vandaag onder begeleiding van een echte chef-kok uw kookkunsten zien. Samen kookt u in een prachtige keuken waarbij u samen fantastische gerechten maakt. Gezelligheid, lekker eten en teambuilding staan centraal tijdens deze unieke kookworkshop Hoorn!  

Ontvangst

Onze chef-kok ontvangt u in de kookstudio met een welkomstdrankje. Een goed begin van een smakelijke avond!

Kookworkshop Hoorn - Culinaire workshop koken Hoorn!

In dit kooktheater vlak bij Hoorn kunt u op een gezellige en informele manier kennis maken met de vele mogelijkheden in de keuken. Na de ontvangst met een drankje neemt onze chef-kok het woord. Samen nemen we het menu door en ontvangt u uitleg over de verschillende gerechten. In teams gaat u aan de slag in de grote keuken waarbij ieder team verantwoordelijk is voor een onderdeel van het gerecht. Alle onderdelen van de verschillende teams bij elkaar zorgen voor de complete gang. Uiteraard zorgt onze chef-kok ervoor dat u de gerechten tot in details verfijnt en we samen een heerlijk diner bereiden. Na het uitgebreid kokkerellen en bereiden dekken we gezamenlijk de tafel op en is het tijd om te genieten van al het lekkers. In verschillende gangen serveren uw eigen collega’s, familie of vrienden de diverse gerechten op en is het tijd om uitgebreid te dineren. Bon appetit!

Gedurende de avond is er onbeperkt dranken bestaande uit bier, wijn en fris. Zelf kunt u voorafgaand een keuze maken in het type menu waarbij u de keuze heeft uit Italiaans, Frans of de Spaanse keuken. Onze chef-kok zorgt voor een menu op basis van de door u gekozen keuken. Beleef samen met uw gezelschap een culinair programma waarin alle facetten van de restaurantkeuken aan bod komen. Het enige wat er deze avond door uw gezelschap niet gedaan hoeft te worden is de afwas!

 
Plaats:Hoorn
Mogelijk vanaf:18 personen
Tijdsduur:4,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 79,50 p.p. excl BTW (Bij 18 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Chef-kok en begeleiding
Workshop koken met demonstratie kooktechnieken
Uitgebreid zelf bereid diner (Standaard Italiaans, maar Frans of Spaans ook mogelijk)
Drankenarrangement (bier, wijn, fris) 
Locatiehuur

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Rabobank KVNH zei het volgende:

Arrangement was helemaal top, goed georganiseerd en heel vriendelijke begeleiding. Iedereen was enthousiast!