Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

MANNEN TEGEN DE VROUWEN LUNCHSPEL AMSTERDAM!Mannen houden niet van sex! En vrouwen kunnen prima achteruit in parkeren! Een spel dat bol staat van discussies! Tijdens de vele rondes worden beide seksen getest op verschillende onderdelen. Hoe goed kent u het andere geslacht? Ontdek het tijdens dit lunchspel Amsterdam! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen op een mooie locatie in het centrum van Amsterdam. Hier plaatsen we de mannen bij de mannen, en daar recht tegenover de vrouwen bij de vrouwen. Het spel kan beginnen!

Mannen tegen de Vrouwen Lunch!

Zodra alle deelnemers aanwezig zijn start onze presentator (acteur) dit lunchspel Amsterdam. Welkom, bij de mannen tegen de vrouwen! Na een korte intro en speluitleg beginnen we met het eerste onderdeel; de foto dilemma ronde! Om beurten zien de teams op het grote videoscherm een stelling over het andere geslacht. Maar waarvoor kiest de Nederlandse man en vrouw? In de tweede ronde gaan we beide teams testen op hun muzikale kennis. Het team dat als eerste titel en artiest weet mag het zeggen! Drukken maar op die bel! Ronde drie bestaan uit tegenstellingen waarbij beide geslachten kunnen kiezen tussen de mannen of de vrouwen. Dan komen we bij de meest hilarische ronde want ronde vier betekend het letterpakkenspel! Om beurten komen vier personen uit beide teams naar voren. Zij ontvangen een compleet vierkant letterpak met op iedere zijde een letter. De tijd loopt en het team dat de meeste vierletter woorden weet te creƫren op de vragen wint deze ronde! Hierbij vooral elkaar niet in de weg lopen natuurlijk... Ronde vijf bestaat uit het raden van beroemdheden van het andere geslacht. Weten jullie dames Paul de Leeuw of Jeroen Pauw te raden? En heren, lukt het jullie om bonnie st. Clair of Doutze Kroes uit te beelden? Verder met de finale ronde waarin nog vele punten te verdienen zijn! Na een zenuwslopende strijd is het einde inzicht. Wie wint deze strijd tussen de mannen en de vrouwen in Amsterdam?!

Tijdens dit lunchspel Amsterdam geniet u van een uitgebreide lunch. Deze serveren we halverwege het spel. Uiteraard dient uw gezelschap wel zowel uit mannen als vrouwen te bestaan, maar maakt het voor het spel niet uit of er bijvoorbeeld 8 mannen meedoen en maar 5 vrouwen. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 25 personen
Tijdsduur: 3,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 49,50 p.p. excl BTW (Bij 25 tot 30 personen)
€ 47,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 46,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 44,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele Quizmaster
Spelmaterialen Mannen tegen de Vrouwen
Prijs voor de winnaars
Lunch bij restaurant

Let op! Het kan zijn dat de horecalocatie in Amsterdam een extra zaalhuur vraagt.
Dit komt bovenop bovenstaande arrangementprijs.

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Jip B.V. zei het volgende over FOTO IN KLEDERDRACHT VOLENDAM!:

Wij hebben een super dag beleefd! Heel fijn was het dat bas die dag met ons mee ging elke keer als we dan vragen hadden of er moest nog iets geregeld worden hielp hij ons Perfekt! De casino avond was ook enorm gezellig en de complimenten aan de croupiers wat Freek met kaarten kan is onvoorstelbaar. Enorm bedankt voor de geweldige dag