Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

ONTDEK DE MOL DINERSPEL PURMEREND!Wie is er binnen uw groep nog te vertrouwen? De meest betrouwbare personen zijn stuk voor stuk verdacht. Het is niet te voorspellen deze avond, of kunt u dat toch wel? Wie durft u binnen uw team vragen en opdrachten te laten spelen? Vanavond bent u alleen van uw eigen rol zeker… bent u de Mol?  

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen op een gezellige locatie in Purmerend. Neem samen met uw team plaats aan de dinertafel en kijk eens om u heen. Wie is hier vanavond te vertrouwen..?

Ontdek de mol diner Purmerend! - Mollen Dinerspel Purmerend!

Tijdens het Ontdek de mol dinerspel aan tafel speelt u in verschillende teams tegen elkaar. Maar niet alleen de verschillende teams zijn uw vijand. Ook is er in ieder team een mol aanwezig die vragen en opdrachten van uw team probeert te laten falen. Bij dit spannende interactieve dinerspel proberen de teams aan tafel elkaar voortdurend af te troeven door middel van list en bedrog. Hoogmoed, afgunst, dubbelspel en wantrouwen wisselen elkaar gedurende het spel in rap tempo af. De mol loert iedere minuut op zijn kans en u zult heel alert moeten zijn om in de gaten te krijgen wie binnen uw team de mol is. U probeert daarom verdachte acties te ontlokken bij uw overige teamleden om zodoende de mol te kunnen achterhalen. Maar hoe komt u erachter wie de Mol binnen uw team is en belangrijker nog; hoe zet u hem buiten spel?

Bij dit dinerspel Purmerend zijn de verschillende teams vooraf bij ons bekend en de mollen zijn door ons van te voren ingelicht over het verloop van de avond. Onze acteur kent alle details en natuurlijk wie de mollen zijn. Een spel dat bol staat van wantrouwen en mollenstreken. Het enige waar u vanavond wel op kunt vertrouwen is een heerlijk driegangen diner tussen de rondes door! Elimineert u de mol in uw team? U beleefd in ieder geval een spannend dinerspel met een onthutsend einde!

 
Plaats:Purmerend
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:4,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 54,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 52,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 49,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 47,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 44,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele begeleiding (Quizmaster)
Spelmaterialen Ontdek de Mol Dinerspel
Quizvragen geprojecteerd op groot scherm
Prijs voor de winnaars!
Driegangen Diner

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Symbiant B.V. zei het volgende over DINER, DRINKS AND DANCE!:

Tijdens evenement was alles nog aan te passen. Onze afspraken werden nageleefd en overleg was ten alle tijde mogelijk. Flexibele instelling!