Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

KROEGENTOCHT MET DINER PURMEREND!Borreltje hier, borreltje daar! Ga mee op kroegentocht door Purmerend. Wij laten u kennis maken met de grote, maar ook kleine kroegjes verscholen in de zijstraten van het oude centrum. Drankje op, dan neemt onze begeleider u mee naar de volgende kroeg. We eindigen bij een gezellig restaurant in het centrum van Purmerend waar een heerlijk diner voor u klaar staat!  

Ontvangst

Op de eerste locatie staat onze begeleider en ontvangt u uw eerste borrel. Een goede start van deze kroegentocht!

Kroegentocht Purmerend met diner! - Groepsuitje Purmerend!

We starten deze tocht in een klein café, verscholen in de zijstraten van het oude centrum van Purmerned. Hier ontvangt u uw eerste borrel en testen we iedereen op zijn of haar 'kroeg-kennis' tijdens een korte pubquiz. Na een klein half uur gaat u onder begeleiding door naar het volgende café. Hier staat wederom een borrel voor u klaar en spelen we een dartcompetitie tegen elkaar midden in het café. Nadat de drankjes op zijn gaan we door naar de laatste kroeg waar naast een drankje ook een portie bittergarnituur op u wacht.

Wie is de echte kroegtijger binnen uw gezelschap? Wie hangt het vaakst aan de bar? En wie is dusdanig sportief onderlegd dat hij de dartcompetitie op zijn naam weet te schrijven? De winnaar zal in ieder geval worden gehuldigd en mag zich een jaar lang de Kroeg Kampioen van Purmerend noemen! U eindigt onder begeleiding in een leuk restaurant in Purmerend centrum voor een heerlijk driegangen diner. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om tijdens de diverse kroegen te kiezen voor een normaal glas bier, fris of wijn. Die keuze is aan u. Deze kroegentocht is tevens uit te breiden met puzzeltocht, rondleiding door gids of mooie steptocht! Beleef een gezellig groepsuitje met het bedrijf, familie of vrienden tijdens bijvoorbeeld een vrijgezellenuitje in Purmerend. Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:Purmerend
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:4,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 54,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 52,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 50,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 49,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 47,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele begeleiding
Consumpties 3 p.p. (bier, wijn, fris) bij 3 café's
Portie bittergarnituur bij 1 cafév Driegangen Diner

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Symbiant B.V. zei het volgende over DINER, DRINKS AND DANCE!:

Tijdens evenement was alles nog aan te passen. Onze afspraken werden nageleefd en overleg was ten alle tijde mogelijk. Flexibele instelling!