Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Kies hier uw stad of plaats!


Welkom in V.O.C. stad Hoorn! Een prachtige stad met ruim 70.000 inwoners vol historie uit de gouden eeuw. Beleef hier een uniek dagje weg, teamuitje of arrangement!

Neem een kijkje in Kaasstad Alkmaar! Bekendheid internationaal vanwege haar beroemde kaasmarkt op het Waagplein en zeer geschikt voor een groepsuitje!  

Genieten van natuur en vakantiesferen! Dat is het eiland Texel in een notendop. Geniet hier van een dagje uit op het eiland, Texelse workshop of een unieke strandactiviteit!  

Volendam! Een uniek vissersdorpje dat is uitgegroeid tot één van de grootste toeristische trekpleisters. Maak kennis tijdens uw bedrijfsuitje of feestavond!  

Uitjes Nederland Uitjes Amsterdam Uitjes Haarlem Uitjes Volendam Uitjes Volendam Uitjes Purmerend Uitjes Purmerend Uitjes Alkmaar Uitjes Hoorn Uitjes Medemblik Uitjes Enkhuizen Uitjes Den Helder Uitjes Texel

De stad waar alles kan en mag! Amsterdam is wereldwijd bekend en heeft voor iedereen iets te bieden. Zeker voor een uitje of groepsactiviteit is Amsterdam uniek!  

Duik mee het levendige centrum in van Haarlem! Een authentieke stad met prachtig centrum, sierlijke herenhuizen en rivier het Spaarne dwars door de stad!  

Uw arrangement in Purmerend? Dat kan! Het prachtige oude centrum en de moderne bouwwerken vormen een ideale basis voor vele activiteiten en uitjes! 

Bewonder Marinestad Den Helder! Wij nemen u mee naar het Marinemuseum, spelprogramma door het centrum of tijdens een spannende activiteit bij Fort Kijkduin!  

Breng een bezoek aan 'Haringstad' Enkhuizen! Een unieke stad aan het IJsselmeer met een rijke historie waar vele groepsactiviteiten mogelijk zijn!

Kom langs in de oudste stad van Westfriesland! De mooie stad Medemblik heeft met haar 8500 inwoners veel te bieden voor een compleet dagje uit!