Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Uw uitje Beverwijk, bedrijfsuitje Beverwijk, vrijgezellenuitje Beverwijk boekt u natuurlijk bij Eenhoorn Evenementen!


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Beverwijk voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag! 

De stad Beverwijk is gelegen in Noord-Holland, en telt maar liefst ruim 42.000 inwoners. Bij Beverwijk denkt men uiteraard direct aan bevers. Maar die zitten er niet! De naam Beverwijk is naar alle waarschijnlijkheid afkomstig van de naam Bedevaartswijk, en langzaam veranderd naar Beverwijk. Het grote publiek kent Beverwijk met name van de Beverwijkse Bazaar (of Zwarte Markt) die hier gehuisvest is met een enorm terrein vol winkeltjes en kramen. Maar Beverwijk heeft ook een leuk oud centrum vol gezellige restaurants en caf├ęs. Dus ook voor een gezellig dagje uit is de stad Beverwijk zeker een bezoekje waard!  

Geniet van een uniek uitje Beverwijk of bedrijfsuitje Beverwijk!

Naast een uitje Beverwijk (uitjes Beverwijk), groepsuitje Beverwijk (groepsuitjes Beverwijk) of bedrijfsuitje Beverwijk (bedrijfsuitjes Beverwijk) bieden wij ook verschillende losse activiteiten aan in de vorm van een personeelsuitje Beverwijk (personeelsuitjes Beverwijk) diverse  activiteiten op het gebied van teambuildingsuitje Beverwijk (teambuildingsuitjes Beverwijk), teambuildingsdag Beverwijk of een leuk en gezellig  teamuitje Beverwijk (teamuitjes Beverwijk). Ook voor een workshop Beverwijk, losse spelprogramma's, actieve en sportieve activiteiten, een prachtige rondleiding Beverwijk (rondleidingen Beverwijk), een spannend vrijgezellenuitje Beverwijk (vrijgezellenuitjes Beverwijk), humoristisch vrijgezellenfeest Beverwijk (vrijgezellenfeesten Beverwijk) of spetterende vaartochten bent u bij ons evenementenbureau Beverwijk aan het juiste adres!

Evenementenbureau Eenhoorn Evenementen biedt tevens, naast bedrijfsuitjes Beverwijk en uitjes Beverwijk, ook vele mogelijkheden aan unieke uitjes in andere steden. Klik op deze link om onze mogelijke steden te bekijken, of ga rechtstreeks naar; AlkmaarAmsterdam, Bergen, Beverwijk, Bloemendaal, Callantsoog, Castricum, Den Helder, Edam, Egmond, Enkhuizen, Haarlem, Heemskerk, Heerhugowaard, Heiloo, Hoorn, Marken, Medemblik, Monnickendam, Purmerend, Schagen, Texel, Uitgeest, Volendam, Wormerveer, IJmuiden, Zaandam of Zandvoort. Daarnaast kunnen wij ook een rol spelen als het gaat om een grootschalig evenement Beverwijk (evenementen Beverwijk). Ervaring is er als het gaat om de organisatie van een uniek bedrijfsfeest Beverwijk (bedrijfsfeesten Beverwijk), themafeest Beverwijk (themafeesten Beverwijk), groepsactiviteit Beverwijk (groepsactiviteiten Beverwijk), bedrijfsopeningen, beurzen, netwerk & relatieborrels en publieke events.

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!