Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Uw uitje Edam, bedrijfsuitje Edam, vrijgezellenuitje Edam boekt u natuurlijk bij Eenhoorn Evenementen!


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Edam voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag! 

De stad Edam is gelegen boven Volendam en Amsterdam, en telt maar liefst ruim 37.000 inwoners. Als je Edam zegt, zeg je Kaas! Zeer bekend van de Edammer kazen die hier vandaan komen. Maar naast kaas heeft Edam meer te bieden. De stadskern heeft leuke winkeltjes inclusief winkelstraat, mooie bezienswaardigheden in de vorm van onder andere de historische gebouwen die hier met name rond de 17de eeuw zijn gebouwd, en natuurlijk een gezellige kern vol horeca. Want ook voor goed eten en drinken kunt u zeker in Edam terecht. Dus geniet van de stad tijdens uw bezoek en beleef kaasstad Edam samen met uw groep!  

Geniet van een uniek uitje Edam of bedrijfsuitje Edam!

Naast een uitje Edam (uitjes Edam), groepsuitje Edam (groepsuitjes Edam) of bedrijfsuitje Edam (bedrijfsuitjes Edam) bieden wij ook verschillende losse activiteiten aan in de vorm van een personeelsuitje Edam (personeelsuitjes Edam) diverse  activiteiten op het gebied van teambuildingsuitje Edam (teambuildingsuitjes Edam), teambuildingsdag Edam of een leuk en gezellig  teamuitje Edam (teamuitjes Edam). Ook voor een workshop Edam, losse spelprogramma's, actieve en sportieve activiteiten, een prachtige rondleiding Edam (rondleidingen Edam), een spannend vrijgezellenuitje Edam (vrijgezellenuitjes Edam), humoristisch vrijgezellenfeest Edam (vrijgezellenfeesten Edam) of spetterende vaartochten bent u bij ons evenementenbureau Edam aan het juiste adres!

Evenementenbureau Eenhoorn Evenementen biedt tevens, naast bedrijfsuitjes Edam en uitjes Edam, ook vele mogelijkheden aan unieke uitjes in andere steden. Klik op deze link om onze mogelijke steden te bekijken, of ga rechtstreeks naar; AlkmaarAmsterdam, Bergen, Beverwijk, Bloemendaal, Callantsoog, Castricum, Den Helder, Edam, Egmond, Enkhuizen, Haarlem, Heemskerk, Heerhugowaard, Heiloo, Hoorn, Marken, Medemblik, Monnickendam, Purmerend, Schagen, Texel, Uitgeest, Volendam, Wormerveer, IJmuiden, Zaandam of Zandvoort. Daarnaast kunnen wij ook een rol spelen als het gaat om een grootschalig evenement Edam (evenementen Edam). Ervaring is er als het gaat om de organisatie van een uniek bedrijfsfeest Edam (bedrijfsfeesten Edam), themafeest Edam (themafeesten Edam), groepsactiviteit Edam (groepsactiviteiten Edam), bedrijfsopeningen, beurzen, netwerk & relatieborrels en publieke events.

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!