Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Uw uitje Heerhugowaard, bedrijfsuitje Heerhugowaard, vrijgezellenuitje Heerhugowaard boekt u natuurlijk bij Eenhoorn Evenementen!


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Heerhugowaard voor een unieke belevenis. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag! 

Heerhugowaard is gelegen in de kop van Noord-Holland, en telt maar liefst ruim 63.000 inwoners. Deze plaats is ontstaan uit de drie dorpjes Zuid, De Noord en 't Kruis en samengesmolten tot Heerhugowaard. De dorpskern van De Noord ligt aan de Middenweg, de kern van Zuid is te vinden aan de Stationsweg bij de oude kerk. Heerhugowaard heeft een klein winkelcentrum in Centrumwaard en een groot winkelcentrum in de wijk Middenwaard. Tevens heeft deze plaats leuke voorzieningen van verschillende kroegen, clubs, een theater en zelfs een eigen bioscoop!  

Geniet van een uniek uitje Heerhugowaard of bedrijfsuitje Heerhugowaard!

Naast een uitje Heerhugowaard (uitjes Heerhugowaard), groepsuitje Heerhugowaard (groepsuitjes Heerhugowaard) of bedrijfsuitje Heerhugowaard (bedrijfsuitjes Heerhugowaard) bieden wij ook verschillende losse activiteiten aan in de vorm van een personeelsuitje Heerhugowaard (personeelsuitjes Heerhugowaard) diverse  activiteiten op het gebied van teambuildingsuitje Heerhugowaard (teambuildingsuitjes Heerhugowaard), teambuildingsdag Heerhugowaard of een leuk en gezellig  teamuitje Heerhugowaard (teamuitjes Heerhugowaard). Ook voor een workshop Heerhugowaard, losse spelprogramma's, actieve en sportieve activiteiten, een prachtige rondleiding Heerhugowaard (rondleidingen Heerhugowaard), een spannend vrijgezellenuitje Heerhugowaard (vrijgezellenuitjes Heerhugowaard), humoristisch vrijgezellenfeest Heerhugowaard (vrijgezellenfeesten Heerhugowaard) of spetterende vaartochten bent u bij ons evenementenbureau Heerhugowaard aan het juiste adres!

Evenementenbureau Eenhoorn Evenementen biedt tevens, naast bedrijfsuitjes Heerhugowaard en uitjes Heerhugowaard, ook vele mogelijkheden aan unieke uitjes in andere steden. Klik op deze link om onze mogelijke steden te bekijken, of ga rechtstreeks naar; AlkmaarAmsterdam, Bergen, Beverwijk, Bloemendaal, Callantsoog, Castricum, Den Helder, Edam, Egmond, Enkhuizen, Haarlem, Heemskerk, Heerhugowaard, Heiloo, Hoorn, Marken, Medemblik, Monnickendam, Purmerend, Schagen, Texel, Uitgeest, Volendam, Wormerveer, IJmuiden, Zaandam of Zandvoort. Daarnaast kunnen wij ook een rol spelen als het gaat om een grootschalig evenement Heerhugowaard (evenementen Heerhugowaard). Ervaring is er als het gaat om de organisatie van een uniek bedrijfsfeest Heerhugowaard (bedrijfsfeesten Heerhugowaard), themafeest Heerhugowaard (themafeesten Heerhugowaard), groepsactiviteit Heerhugowaard (groepsactiviteiten Heerhugowaard), bedrijfsopeningen, beurzen, netwerk & relatieborrels en publieke events.

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!