Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Uw bedrijfsuitje Medemblik, uitje Medemblik of vrijgezellenuitje Medemblik boekt u bij Eenhoorn Events!


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Medemblik voor een unieke belevenis in deze prachtige stad. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag! 

Medemblik is de oudste stad van West-Friesland en telt ongeveer 8500 inwoners. Een stad met een rijke historie wat terug te zien is in het hele centrum en haven. Een kleine gezellige stadskern met sierlijke gebouwen zorgen ervoor dat u terug gaat in de tijd. Maar naast het oude centrum is Medemblik echt een waterstad met een prachtige unieke jachthaven. Jaarlijks meren hier vele zeilbootjes, jachten en grote zeilschepen aan vol toeristen voor een bezoek aan Medemblik. Met o.a. Kasteel Radboud, het Oude Stoomgemaal en de Museum Stoomtram Hoorn - Medemblik biedt deze stad volop mogelijkheden voor een uniek dagje uit!

Geniet van een uniek uitje Medemblik of bedrijfsuitje Medemblik!

Naast een uitje Medemblik (uitjes Medemblik), groepsuitje Medemblik (groepsuitjes Medemblik) of bedrijfsuitje Medemblik (bedrijfsuitjes Medemblik) bieden wij ook verschillende losse activiteiten aan als een personeelsuitje Medemblik (personeelsuitjes Medemblik) diverse  activiteiten op het gebied van teambuildingsuitje Medemblik (teambuildingsuitjes Medemblik), teambuildingsdag Medemblik of een leuk en gezellig teamuitje Medemblik (teamuitjes Medemblik). Ook voor een workshop Medemblik, losse spelprogramma's, actieve en sportieve activiteiten, een prachtige rondleiding Medemblik (rondleidingen Medemblik), een spannend vrijgezellenuitje Medemblik (vrijgezellenuitjes Medemblik), humoristisch vrijgezellenfeest Medemblik (vrijgezellenfeesten Medemblik) of spetterende vaartochten bent u bij ons evenementenbureau Medemblik aan het juiste adres!

Evenementenbureau Eenhoorn Evenementen biedt tevens, naast bedrijfsuitjes Medemblik en uitjes Medemblik, ook vele mogelijkheden aan unieke uitjes in andere steden. Klik op deze link om onze mogelijke steden te bekijken, of ga rechtstreeks naar; AlkmaarAmsterdam, Haarlem, VolendamHoorn of Texel. Daarnaast kunnen wij ook een rol spelen als het gaat om een grootschalig evenement Medemblik (evenementen Medemblik). Ervaring is er als het gaat om de organisatie van een uniek bedrijfsfeest Medemblik (bedrijfsfeesten Medemblik), themafeest Medemblik (themafeesten Medemblik), groepsactiviteit Medemblik (groepsactiviteiten Medemblik), bedrijfsopeningen, beurzen, netwerk & relatieborrels en publieke events.

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!