Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Uw uitje Uitgeest, bedrijfsuitje Uitgeest, vrijgezellenuitje Uitgeest boekt u natuurlijk bij Eenhoorn Evenementen!


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Uitgeest voor een unieke belevenis in dit mooie dorp. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag! 

Uitgeest is een gezellig dorp en telt een kleine 14.000 inwoners. Het dorp stond altijd bekend om het kweken van bloembollen echter zijn die in de loop der tijd langzaam verdwenen. Enkele gebouwen uit die tijd zijn nog wel aanwezig en zeker een bezoekje waard! Vele mensen kennen Uitgeest van uitgaans locatie 'Bobs Saloon' waar bussen vol feestgangers de dansvloer binnen onveilig maakten. Het centrum van Uitgeest is knus en biedt ruimte voor horeca, markten en andere jaarlijkse evenementen. Met een mooie landelijke omgeving is Uitgeest een mooie plaats om te bezoeken tijdens een uitje samen met uw groep!  

Geniet van een uniek uitje Uitgeest of bedrijfsuitje Uitgeest!

Naast een uitje Uitgeest (uitjes Uitgeest), groepsuitje Uitgeest (groepsuitjes Uitgeest) of bedrijfsuitje Uitgeest (bedrijfsuitjes Uitgeest) bieden wij ook verschillende losse activiteiten aan in de vorm van een personeelsuitje Uitgeest (personeelsuitjes Uitgeest) diverse  activiteiten op het gebied van teambuildingsuitje Uitgeest (teambuildingsuitjes Uitgeest), teambuildingsdag Uitgeest of een leuk en gezellig  teamuitjes Uitgeest). Ook voor een workshop Uitgeest, losse spelprogramma's, actieve en sportieve activiteiten, een prachtige rondleiding Uitgeest (rondleidingen Uitgeest), een spannend vrijgezellenuitje Uitgeest (vrijgezellenuitjes Uitgeest), humoristisch vrijgezellenfeest Uitgeest (vrijgezellenfeesten Uitgeest) of spetterende vaartochten bent u bij ons evenementenbureau Uitgeest aan het juiste adres!

Evenementenbureau Eenhoorn Evenementen biedt tevens, naast bedrijfsuitjes Uitgeest en uitjes Uitgeest, ook vele mogelijkheden aan unieke uitjes in andere steden. Klik op deze link om onze mogelijke steden te bekijken, of ga rechtstreeks naar; AlkmaarAmsterdam, Bergen, Beverwijk, Bloemendaal, Callantsoog, Castricum, Den Helder, Edam, Egmond, Enkhuizen, Haarlem, Heemskerk, Heerhugowaard, Heiloo, Hoorn, Marken, Medemblik, Monnickendam, Purmerend, Schagen, Texel, Uitgeest, Volendam, Wormerveer, IJmuiden, Zaandam of Zandvoort. Daarnaast kunnen wij ook een rol spelen als het gaat om een grootschalig evenement Uitgeest (evenementen Uitgeest). Ervaring is er als het gaat om de organisatie van een uniek bedrijfsfeest Uitgeest (bedrijfsfeesten Uitgeest), themafeest Uitgeest (themafeesten Uitgeest), groepsactiviteit Uitgeest (groepsactiviteiten Uitgeest), bedrijfsopeningen, beurzen, netwerk & relatieborrels en publieke events.

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!