Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Over Ons

Evenementenbureau Eenhoorn Evenementen is een professioneel full service Uitjes & Organisatiebureau in Noord Holland. Met ruim 14 jaar ervaring (per 2009) organiseren wij vanuit ons kantoor in Hoorn dagelijks uitjes, activiteiten, feesten en evenementen in en rond diverse dorpen en steden in Noord-Holland. Bedrijven, instellingen en groepen boeken via Eenhoorn Evenementen het gewenste evenement waarbij persoonlijk contact, creativiteit en meedenken met de klant voorop staan. Met een inmiddels groot opgebouwde klantenkring zijn wij continu bezig om voor ieder gezelschap een evenement op maat te creëren. Een team van creatievelingen met de nodige organisatorische vaardigheden staan dagelijks klaar om zowel nieuwe als bestaande klantenkring te verrassen met originele ideeën, creativiteit, duidelijke voorstellen en strakke uitvoering. Al uw eisen, wensen en budget nemen wij mee in een persoonlijk concreet voorstel. Indien gewenst passen we hierna details van uw voorstel aan en zorgen we voor de laatste 'fine tuning'. Bent u akkoord? Dan zorgen wij vervolgens dat uw evenement op afgesproken datum staat als een huis, waarbij de gemaakte afspraken worden nagekomen!

Eenhoorn Evenementen kan naast bovenstaand ook een rol van betekenis spelen als het gaat om grootschaligere evenementen. Ervaring is er als het gaat om bedrijfs- en themafeesten, bedrijfsopeningen, beurzen, netwerk & relatieborrels en diverse publieke evenementen.

Wij streven ernaar om voor iedere groep een passend uitje of evenement op maat te creëren, voor een door de klant aangegeven budget!

Contact

Voor meer informatie en boekingen:
0229 - 757 080
Vragen? Start de Live Chat!

info@eenhoornevenementen.nl
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Neem een kijkje…