Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Uw uitje Texel, bedrijfsuitje Texel of vrijgezellenuitje Texel boekt u bij Eenhoorn Evenementen!


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Texel voor een unieke belevenis op dit prachtige eiland! Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag! 

Het eiland Texel is het grootste Nederlandse Waddeneilanden en is onderdeel van de provincie Noord-Holland. Texel is een eigen gemeente, en telt maar liefst 14.000 inwoners op het gehele eiland. Texel is veelzijdig waarbij iedere bezoeker van het eiland zich kan vermaken. Komt u voor ontspanning en rust, geniet dan van de vele stranden, mooie fietsroutes en flora en fauna. Neem plaats op de leuke terrasjes en geniet van culinair Texel bij de vele restaurantjes in pittoreske dorpjes als De Cocksdorp, De Koog en Denburg. Of breng een bezoek aan Ecomare, het natuurcentrum van Texel. Vaar mee met een garnalenkotter en begroet onderweg de zeerobben die uitgestrekt op het wad liggen te zonnebaden. Pure ontspanning! Maar ook voor de actievelingen is Texel een uitdaging met de zon, strand, wind en zee inclusief de altijd aanwezige golfslag! Prachtige watersport activiteiten als raften, kano varen behoren hier tot de vele mogelijkheden. Strandjutten of wadlopen zijn unieke activiteiten die op weinig andere locaties in Nederland mogelijk zijn. Beleef een fantastisch actief programma over het eiland, op het strand of in de zee!  

Geniet van een uniek uitje Texel of bedrijfsuitje Texel!

Naast een uitje Texel (uitjes Texel)groepsuitje Texel (groepsuitjes Texel) of bedrijfsuitje Texel (bedrijfsuitjes Texel) bieden wij ook verschillende losse activiteiten aan in de vorm van een personeelsuitje Texel (personeelsuitjes Texel) diverse  activiteiten op het gebied van teambuildingsuitje Texel (teambuildingsuitjes Texel)teambuildingsdag Texel of een leuk en gezellig  teamuitje Texel (teamuitjes Texel). Ook voor een workshop Texel, losse spelprogramma's, actieve en sportieve activiteiten, een prachtige rondleiding Texel (rondleidingen Texel), een spannend vrijgezellenuitje Texel (vrijgezellenuitjes Texel), humoristisch vrijgezellenfeest Texel (vrijgezellenfeesten Texel) of spetterende vaartochten bent u bij ons evenementenbureau Texel aan het juiste adres!

Evenementenbureau Eenhoorn Evenementen biedt tevens, naast bedrijfsuitjes Texel en uitjes Texel, ook vele mogelijkheden aan unieke uitjes in andere steden. Klik op deze link om onze mogelijke steden te bekijken, of ga rechtstreeks naar; Amsterdam, Haarlem, VolendamHoorn of Alkmaar. Daarnaast kunnen wij ook een rol spelen als het gaat om een grootschalig evenement Texel (evenementen Texel). Ervaring is er als het gaat om de organisatie van een uniek bedrijfsfeest Texel (bedrijfsfeesten Texel), themafeest Texel (themafeesten Texel)groepsactiviteit Texel (groepsactiviteiten Texel), bedrijfsopeningen, beurzen, netwerk & relatieborrels en publieke events.

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!