Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Uw uitje Haarlem, bedrijfsuitje Haarlem of vrijgezellenuitje Haarlem boekt u bij Eenhoorn Evenementen!


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Haarlem voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag! 

Haarlem, een stad met grote historie! De stad Haarlem is de hoofdstad van de provincie Noord-Holland en telt ruim 154.000 inwoners. Het authentieke centrum is een bezienswaardigheid op zich met sierlijke herenhuizen, prachtig centrum en de rivier 'het Spaarne' dat dwars door de stad stroomt. Centraal gelegen in de stad ligt het plein de Grote Markt met daaraan gelegen de alom bekende Grote Sint BavoKerk. Hier kunt u voor een heerlijk drankje plaats nemen op de vele gezellige terrasjes die op dit plein te vinden zijn. Een unieke stad wat zeker een bezoek waard is!  

Geniet van een uniek uitje Haarlem of bedrijfsuitje Haarlem!

Naast een uitje Haarlem (uitjes Haarlem), groepsuitje Haarlem (groepsuitjes Haarlem) of bedrijfsuitje Haarlem (bedrijfsuitjes Haarlem) bieden wij ook verschillende losse activiteiten aan in de vorm van een personeelsuitje Haarlem (personeelsuitjes Haarlem) diverse  activiteiten op het gebied van teambuildingsuitje Haarlem (teambuildingsuitjes Haarlem), teambuildingsdag Haarlem of een leuk en gezellig teamuitje Haarlem (teamuitjes Haarlem). Ook voor een workshop Haarlem, losse spelprogramma's, sportieve activiteiten, een prachtige rondleiding Haarlem (rondleidingen Haarlem), een spannend vrijgezellenuitje Haarlem (vrijgezellenuitjes Haarlem), humoristisch vrijgezellenfeest Haarlem (vrijgezellenfeesten Haarlem) of spetterende vaartochten bent u bij ons evenementenbureau Haarlem aan het juiste adres!

Evenementenbureau Eenhoorn Evenementen biedt tevens, naast bedrijfsuitjes Haarlem en uitjes Haarlem, ook vele mogelijkheden aan unieke uitjes in andere steden. Klik op deze link om onze mogelijke steden te bekijken, of ga rechtstreeks naar; AmsterdamAlkmaar, VolendamHoorn of Texel. Daarnaast kunnen wij ook een rol spelen als het gaat om een grootschalig evenement Haarlem (evenementen Haarlem). Ervaring is er als het gaat om de organisatie van een uniek bedrijfsfeest Haarlem (bedrijfsfeesten Haarlem), themafeest Haarlem (themafeesten Haarlem), groepsactiviteit Haarlem (groepsactiviteiten Haarlem), bedrijfsopeningen, beurzen, netwerk & relatieborrels en publieke events.

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!