Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Uw uitje Amsterdam, bedrijfsuitje Amsterdam of vrijgezellenuitje Amsterdam boekt u bij Eenhoorn Events!


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Amsterdam voor een unieke belevenis in deze bijzondere stad. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag! 

De stad Amsterdam is gelegen in Noord-Holland en is de hoofdstad van Nederland. Amsterdam, in de volksmond ook wel Mokum genoemd, telt maar liefst ruim 800.000 inwoners en staat bekend als de stad waar alles kan en mag! Een unieke stad met een rijke historie wat terug te zien is in de prachtige herenhuizen, statige gebouwen en vele mooie grachten door het gehele centrum. Met bekende buurtjes en pleinen als de Jordaan, de Dapperbuurt, de Pijp, Rembrandtsplein en Leidseplein staat Amsterdam vooral voor gezelligheid waarin iedereen welkom is. Hier kunt u tot in de late uurtjes op de vele terrassen vertoeven, en leert u de ├ęchte Amsterdammer kennen. Amsterdam is een toeristenstad met vele topattracties als het Paleis op de Dam, Anne Frank huis, de Wallen, Madame Tussaud, Rijksmuseum en ga zo maar door. Er zijn simpelweg te veel bezienswaardigheden om op te noemen. Geniet van Amsterdam tijdens uw bezoek, want Amsterdam verveelt nooit!  

Geniet van een uniek uitje Amsterdam of bedrijfsuitje Amsterdam!

Naast een uitje Amsterdam (uitjes Amsterdam), groepsuitje Amsterdam (groepsuitjes Amsterdam) of bedrijfsuitje Amsterdam (bedrijfsuitjes Amsterdam) bieden wij ook verschillende losse activiteiten aan in de vorm van een personeelsuitje Amsterdam (personeelsuitjes Amsterdam) diverse  activiteiten op het gebied van teambuildingsuitje Amsterdam (teambuildingsuitjes Amsterdam), teambuildingsdag Amsterdam of een leuk en gezellig teamuitje Amsterdam (teamuitjes Amsterdam). Ook voor een workshop Amsterdam, losse spelprogramma's, actieve en sportieve activiteiten, een prachtige rondleiding Amsterdam (rondleidingen Amsterdam), een spannend vrijgezellenuitje Amsterdam (vrijgezellenuitjes Amsterdam), humoristisch vrijgezellenfeest Amsterdam (vrijgezellenfeesten Amsterdam) of spetterende vaartochten bent u bij ons evenementenbureau Amsterdam aan het juiste adres!


Evenementenbureau Eenhoorn Evenementen biedt tevens, naast bedrijfsuitjes Amsterdam en uitjes Amsterdam, ook vele mogelijkheden aan unieke uitjes in andere steden. Klik op deze link om onze mogelijke steden te bekijken, of ga rechtstreeks naar; Alkmaar, Haarlem, VolendamHoorn of Texel. Daarnaast kunnen wij ook een rol spelen als het gaat om een grootschalig evenement Amsterdam (evenementen Amsterdam). Ervaring is er als het gaat om de organisatie van een uniek bedrijfsfeest Amsterdam (bedrijfsfeesten Amsterdam), themafeest Amsterdam (themafeesten Amsterdam), groepsactiviteit Amsterdam (groepsactiviteiten Amsterdam), bedrijfsopeningen, beurzen, netwerk & relatieborrels en publieke events.

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!