Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Uw uitje Alkmaar, bedrijfsuitje Alkmaar, vrijgezellenuitje Alkmaar boekt u natuurlijk bij Eenhoorn Evenementen!


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Alkmaar voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag! 

De stad Alkmaar is gelegen in de kop van Noord-Holland, en telt maar liefst ruim 94.000 inwoners. De stad is nationaal en internationaal bekend vanwege haar beroemde kaasmarkt. Daarom noemt men in de volksmond Alkmaar ook wel 'de Kaasstad'. Maar naast kaas heeft Alkmaar veel meer te bieden. Een rijke historie met onder andere de tachtigjarige oorlog waarbij Alkmaar de opmars van de Spanjaarden wisten te stoppen. Dit leidde tot de bekende uitdrukking; bij Alkmaar begint de Victorie! Fraaie en sierlijke gebouwen zijn door het hele centrum te vinden afkomstig uit de rijke historie. Maar Alkmaar staat ook zeker voor gezelligheid. Neem plaats op de vele terrasjes en geniet van een heerlijk drankje!  

Geniet van een uniek uitje Alkmaar of bedrijfsuitje Alkmaar!

Naast een uitje Alkmaar (uitjes Alkmaar), groepsuitje Alkmaar (groepsuitjes Alkmaar) of bedrijfsuitje Alkmaar (bedrijfsuitjes Alkmaar) bieden wij ook verschillende losse activiteiten aan in de vorm van een personeelsuitje Alkmaar (personeelsuitjes Alkmaar) diverse  activiteiten op het gebied van teambuildingsuitje Alkmaar (teambuildingsuitjes Alkmaar), teambuildingsdag Alkmaar of een leuk en gezellig  teamuitje Alkmaar (teamuitjes Alkmaar). Ook voor een workshop Alkmaar, losse spelprogramma's, actieve en sportieve activiteiten, een prachtige rondleiding Alkmaar (rondleidingen Alkmaar), een spannend vrijgezellenuitje Alkmaar (vrijgezellenuitjes Alkmaar), humoristisch vrijgezellenfeest Alkmaar (vrijgezellenfeesten Alkmaar) of spetterende vaartochten bent u bij ons evenementenbureau Alkmaar aan het juiste adres!

Evenementenbureau Eenhoorn Evenementen biedt tevens, naast bedrijfsuitjes Alkmaar en uitjes Alkmaar, ook vele mogelijkheden aan unieke uitjes in andere steden. Klik op deze link om onze mogelijke steden te bekijken, of ga rechtstreeks naar; Amsterdam, Haarlem, VolendamHoorn of Texel. Daarnaast kunnen wij ook een rol spelen als het gaat om een grootschalig evenement Alkmaar (evenementen Alkmaar). Ervaring is er als het gaat om de organisatie van een uniek bedrijfsfeest Alkmaar (bedrijfsfeesten Alkmaar), themafeest Alkmaar (themafeesten Alkmaar), groepsactiviteit Alkmaar (groepsactiviteiten Alkmaar), bedrijfsopeningen, beurzen, netwerk & relatieborrels en publieke events.

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!