Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Vrijgezellenuitjes Volendam - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau voor een unieke belevenis in Volendam. Wij als Volendam kenner organiseren uw vrijgezellenuitjes Volendam graag!

Volendam is gelegen in de provincie Noord-Holland, en maakt deel uit van de gemeente Edam-Volendam. Het dorp Volendam telt maar liefst ruim 22.000 inwoners en is een echt havendorpje gelegen aan het Markermeer. Volendam is één van Nederlands grootste toeristische trekpleisters. Van binnen en buiten Nederland komen toeristen naar dit pittoreske dorpje toe voor de speciale Volendamse klederdracht, prachtige oude haven en de delicatesse van Volendam; de Volendamse paling! Binnen Nederland staat Volendam daarnaast bekend vanwege haar zogenaamde 'Palingsound'. Vele bekende Nederlandse artiesten zijn afkomstig en nog steeds woonachtig in dit dorp. Om deze redenen kunnen wij zeggen dat Volendam een dorp is vol gezelligheid waar u voor een dagje uit, bedrijfsfeest of weekendje weg zeer goed terecht kunt!

Geniet van unieke vrijgezellenuitjes Volendam met uw gezelschap!

Eén van de originele vrijgezellenuitjes Volendam beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert vele mogelijke vrijgezellenuitjes Volendam graag! Volendam biedt vele mogelijkheden op het gebied van vrijgezellenuitjes. Wij laten u daarom tijdens één van uw vrijgezellenuitjes Volendam graag kennis maken met dit gezellige dorp. Van spannende en leuke spelopdrachten in het centrum van Volendam tot aan een paaldansworkshop op locatie! Wij maken ook uw vrijgezellenuitjes Volendam op maat!

Voor meer informatie over de mogelijke vrijgezellenuitjes Volendam kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.