Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Workshop Volendam - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau voor een unieke belevenis in Volendam. Wij als Volendam kenner organiseren uw workshop Volendam graag.

Volendam is gelegen in de provincie Noord-Holland, en maakt deel uit van de gemeente Edam-Volendam. Het dorp Volendam telt maar liefst ruim 22.000 inwoners en is een echt havendorpje gelegen aan het Markermeer. Volendam is één van Nederlands grootste toeristische trekpleisters. Van binnen en buiten Nederland komen toeristen naar dit pittoreske dorpje toe voor de speciale Volendamse klederdracht, prachtige oude haven en de delicatesse van Volendam; de Volendamse paling! Binnen Nederland staat Volendam daarnaast bekend vanwege haar zogenaamde 'Palingsound'. Vele bekende Nederlandse artiesten zijn afkomstig en nog steeds woonachtig in dit dorp. Om deze redenen kunnen wij zeggen dat Volendam een dorp is vol gezelligheid waar u voor een dagje uit, bedrijfsfeest of weekendje weg zeer goed terecht kunt!

Geniet van een unieke workshop Volendam met uw gezelschap!

Een workshop Volendam beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert uw workshop Volendam graag! Dit dorpje heeft op het gebied van workshops vele mogelijkheden. Volendam biedt met haar historie en gezelligheid tal van mogelijkheden voor gezellige workshops. Wij laten u daarom graag van uw workshop Volendam genieten. Van typische workshops over Volendam tot aan gezellige workshops voor teambuilding. Door onze grote kennis maken wij uw workshop Volendam op maat!

Voor meer informatie over onze workshops Volendam kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.