Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Bedrijfsfeesten Amsterdam


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Amsterdam voor een unieke belevenis in deze bijzondere stad. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag! 

De stad Amsterdam is gelegen in Noord-Holland en is de hoofdstad van Nederland. Amsterdam, in de volksmond ook wel Mokum genoemd, telt maar liefst ruim 800.000 inwoners en staat bekend als de stad waar alles kan en mag! Een unieke stad met een rijke historie wat terug te zien is in de prachtige herenhuizen, statige gebouwen en vele mooie grachten door het gehele centrum. Met bekende buurtjes en pleinen als de Jordaan, de Dapperbuurt, de Pijp, Rembrandtsplein en Leidseplein staat Amsterdam vooral voor gezelligheid waarin iedereen welkom is. Hier kunt u tot in de late uurtjes op de vele terrassen vertoeven, en leert u de échte Amsterdammer kennen. Amsterdam is een toeristenstad met vele topattracties als het Paleis op de Dam, Anne Frank huis, de Wallen, Madame Tussaud, Rijksmuseum en ga zo maar door. Er zijn simpelweg te veel bezienswaardigheden om op te noemen. Geniet van Amsterdam tijdens uw bezoek, want Amsterdam verveelt nooit!

Geniet van unieke bedrijfsfeesten Amsterdam met uw gezelschap!

Op zoek naar unieke en bijzondere bedrijfsfeesten Amsterdam? Wij als Evenementenbureau Eenhoorn Evenementen organiseren diverse bedrijfsfeesten in Amsterdam! Deze prachtige stad heeft op het gebied van bedrijfsfeesten vele mogelijkheden. Wij laten u daarom tijdens één van uw bedrijfsfeesten Amsterdam graag kennis maken met deze mooie stad. Van originele feestconcepten gericht op Amsterdam tot aan unieke thema's, van kleinschalige feestavond tot grote bedrijfsfeesten. Eenhoorn Evenementen maakt het ook mogelijk voor uw bedrijf!

Voor meer informatie over één van de vele mogelijke bedrijfsfeesten Amsterdam kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Voor meer informatie en boekingen:
0229 - 757 080
Vragen? Start de Live Chat!

info@eenhoornevenementen.nl
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Neem een kijkje…