Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Uitjes Amsterdam


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Amsterdam voor een unieke belevenis in deze bijzondere stad. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag! 

De stad Amsterdam is gelegen in Noord-Holland en is de hoofdstad van Nederland. Amsterdam, in de volksmond ook wel Mokum genoemd, telt maar liefst ruim 800.000 inwoners en staat bekend als de stad waar alles kan en mag! Een unieke stad met een rijke historie wat terug te zien is in de prachtige herenhuizen, statige gebouwen en vele mooie grachten door het gehele centrum. Met bekende buurtjes en pleinen als de Jordaan, de Dapperbuurt, de Pijp, Rembrandtsplein en Leidseplein staat Amsterdam vooral voor gezelligheid waarin iedereen welkom is. Hier kunt u tot in de late uurtjes op de vele terrassen vertoeven, en leert u de échte Amsterdammer kennen. Amsterdam is een toeristenstad met vele topattracties als het Paleis op de Dam, Anne Frank huis, de Wallen, Madame Tussaud, Rijksmuseum en ga zo maar door. Er zijn simpelweg te veel bezienswaardigheden om op te noemen. Geniet van Amsterdam tijdens uw bezoek, want Amsterdam verveelt nooit!

Geniet van unieke uitjes Amsterdam met uw gezelschap!

Ook unieke uitjes Amsterdam beleven met uw gezelschap? Eenhoorn Evenementen organiseert uw uitjes Amsterdam graag! Deze prachtige stad biedt op het gebied van uitjes vele mogelijkheden. Amsterdam heeft met haar historie en gezelligheid op uitjes gebied tal van mogelijkheden. Wij laten u daarom graag kennis maken met deze stad tijdens één van uw uitjes Amsterdam. Van spannende en leuke spelopdrachten in het centrum van Amsterdam tot aan actieve en sportieve evenementen. Door onze grote kennis van deze mooie stad maken wij ook uw uitjes in Amsterdam op maat!

Voor meer informatie over onze uitjes Amsterdam kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Voor meer informatie en boekingen:
0229 - 757 080
Vragen? Start de Live Chat!

info@eenhoornevenementen.nl
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Neem een kijkje…