Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Personeelsuitjes Haarlem


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Haarlem voor een unieke belevenis in deze bijzondere stad. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag! 

Haarlem, een stad met grote historie! De stad Haarlem is de hoofdstad van de provincie Noord-Holland en telt ruim 154.000 inwoners. Het authentieke centrum is een bezienswaardigheid op zich met sierlijke herenhuizen, prachtig centrum en de rivier 'het Spaarne' dat dwars door de stad stroomt. Centraal gelegen in de stad ligt het plein de Grote Markt met daaraan gelegen de alom bekende Grote Sint BavoKerk. Hier kunt u voor een heerlijk drankje plaats nemen op de vele gezellige terrasjes die op dit plein te vinden zijn. Een unieke stad wat zeker een bezoek waard is!

Geniet van unieke personeelsuitjes Haarlem met uw gezelschap!

Unieke personeelsuitjes Haarlem beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert uw personeelsuitjes in Haarlem graag! Deze prachtige stad heeft op het gebied van personeelsuitjes vele mogelijkheden. Wij laten u graag kennis maken tijdens uw personeelsuitjes Haarlem. Van spannende spelopdrachten in het centrum van Haarlem tot aan sportieve evenementen aan de kust. Samen met u maken wij uw personeelsuitjes Haarlem op maat!

Voor meer informatie over uw personeelsuitjes Haarlem kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Voor meer informatie en boekingen:
0229 - 757 080
Vragen? Start de Live Chat!

info@eenhoornevenementen.nl
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Neem een kijkje…