Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Bedrijfsuitje Hoorn - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Hoorn voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Eenhoorn Evenementen is gevestigd in de stad Hoorn, waar de basis is gelegd voor een scala aan mogelijke uitjes, bedrijfsfeesten en evenementen. Wij als Evenementenbureau Hoorn organiseren uw bedrijfsuitje Hoorn graag!

Hoorn is gelegen in de kop van Noord-Holland, en behoort toe aan de regio West-Friesland. De gemeente Hoorn telt maar liefst ruim 70.000 inwoners echter is het centrum van Hoorn knus en pittoresk. De stad Hoorn heeft een rijke VOC geschiedenis waardoor deze stad vele bezienswaardigheden bezit uit het roemrijke verleden. Fraaie sierlijke gebouwen, beroemde beelden van o.a. Jan Pieterszoon Coen, de Scheepsjongens van Bontekoe en een prachtige historische haven behoren tot de grote bezienswaardigheden. Maar naast historie is Hoorn bovenal een stad van gezelligheid met centraal gelegen het plein 'de roode steen' waar u voor een drankje op één van de vele terrassen goed terecht kunt!

Geniet van een uniek bedrijfsuitje Hoorn met uw gezelschap!

Een origineel, gezellig en uniek bedrijfsuitje Hoorn? Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje Hoorn graag! Deze prachtige stad heeft ook voor uw bedrijfsuitje vele mogelijkheden. Wij laten u daarom graag kennis maken tijdens uw bedrijfsuitje Hoorn met deze gezellige stad. Van spannende en originele spellen door het centrum van Hoorn tot aan unieke evenementen op het water. Door onze kennis en connecties binnen de stad Hoorn maken wij ook uw bedrijfsuitje Hoorn op maat!

Voor meer informatie over uw bedrijfsuitje Hoorn kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bedrijfsuitje Hoorn in de spotlight!

EXPEDITIE!

€ 23,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 10 personen

Kunt u overleven op een onbewoond eiland? Lukt het u om samen te werken met de andere lotgenoten? Dan is dit ultieme overlevingsspel Expeditie Robinson Hoorn echt iets voor u!


Lees verder

RANKING GAME!

€ 24,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 10 personen

'Rank' vanavond tijdens dit teamuitje Hoorn uw eigen collega’s! Leuke, spannende en een tikkeltje ondeugende vragen komen op het grote scherm voorbij! Wie gaat er met de hoofdprijs vandoor?!


Lees verder

SABOTAGE SPEL!

€ 24,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 10 personen

Een spel vol spanning, complottheorieën, samenwerking en mysterie in het centrum van Hoorn! Lukt het u om deze Saboteur op tijd te achterhalen en buitenspel te zetten?


Lees verder