Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Teambuildingsuitjes Purmerend-Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Purmerend voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag!

Purmerend is gelegen in de provincie Noord-Holland, en telt maar liefst 80.000 inwoners. De stad staat bekend als 'Marktstad' vanwege haar geschiedenis in de nijverheid als handelscentrum. In de afgelopen 40 jaar is de stad (en gemeente) snel gegroeid vanwege de vele forenzen die Purmerend als ideale woonsituatie zagen, maar werkzaam zijn in Amsterdam. Vele nieuwbouwwijken zijn daarom aanwezig echter het stadshart is mooi en authentiek. Met de bekende 'Veemarkt' als centrale plein vol terrassen, restaurants en uitgaansgelegenheden is Purmerend een stad vol gezelligheid. Een veelzijdige stad waar verleden en heden samen komen!

Geniet van unieke teambuildingsuitjes Purmerend met uw gezelschap!

Opzoek naar originele teambuildingsuitjes Purmerend? Wij organiseren uw teambuildingsuitjes Purmerend graag! Deze prachtige stad heeft op het gebied van teambuildingsuitjes vele mogelijkheden. Wij laten u daarom tijdens uw teambuildingsuitjes Purmerend graag kennis maken met deze stad. Van spannende spelopdrachten in het centrum met de nodige teambuilding tot aan sportieve evenementen aan de rand. Samen maken wij ook uw teambuildingsuitjes Purmerend op maat!

Voor meer informatie over uw teambuildingsuitjes Purmerend kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.