Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Vrijgezellenfeesten Purmerend-Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Purmerend voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag!

Purmerend is gelegen in de provincie Noord-Holland, en telt maar liefst 80.000 inwoners. De stad staat bekend als 'Marktstad' vanwege haar geschiedenis in de nijverheid als handelscentrum. In de afgelopen 40 jaar is de stad (en gemeente) snel gegroeid vanwege de vele forenzen die Purmerend als ideale woonsituatie zagen, maar werkzaam zijn in Amsterdam. Vele nieuwbouwwijken zijn daarom aanwezig echter het stadshart is mooi en authentiek. Met de bekende 'Veemarkt' als centrale plein vol terrassen, restaurants en uitgaansgelegenheden is Purmerend een stad vol gezelligheid. Een veelzijdige stad waar verleden en heden samen komen!

Geniet van unieke vrijgezellenfeesten Purmerend met uw gezelschap!

Unieke vrijgezellenfeesten Purmerend beleven? Eenhoorn Evenementen biedt vele mogelijkheden op het gebied van vrijgezellenfeesten in Purmerend! Deze unieke stad heeft vele mogelijkheden voor vrijgezellenfeesten. Wij laten u daarom tijdens deze vrijgezellenfeesten Purmerend graag kennis maken met deze prachtige stad. Van spannende en leuke spelopdrachten in het centrum van Purmerend tot aan een paaldansworkshop of stiptease workshop! Wij maken ook uw vrijgezellenfeesten Purmerend geheel op maat!

Voor meer informatie over uw vrijgezellenfeesten Purmerend kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.