Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Vrijgezellenuitjes Purmerend -Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Purmerend voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag!

Purmerend is gelegen in de provincie Noord-Holland, en telt maar liefst 80.000 inwoners. De stad staat bekend als 'Marktstad' vanwege haar geschiedenis in de nijverheid als handelscentrum. In de afgelopen 40 jaar is de stad (en gemeente) snel gegroeid vanwege de vele forenzen die Purmerend als ideale woonsituatie zagen, maar werkzaam zijn in Amsterdam. Vele nieuwbouwwijken zijn daarom aanwezig echter het stadshart is mooi en authentiek. Met de bekende 'Veemarkt' als centrale plein vol terrassen, restaurants en uitgaansgelegenheden is Purmerend een stad vol gezelligheid. Een veelzijdige stad waar verleden en heden samen komen!

Geniet van unieke vrijgezellenuitjes Purmerend met uw gezelschap!

Beleef één van de vele vrijgezellenuitjes Purmerend! Eenhoorn Evenementen organiseert diverse vrijgezellenuitjes in Purmerend. Deze prachtige stad heeft vele mogelijkheden voor vrijgezellenuitjes. Wij laten u tijdens één van uw vrijgezellenuitjes in Purmerend graag kennis maken met deze mooie stad. Van spannende spelopdrachten in het centrum van Purmerend tot aan een complete paaldansworkshop op locatie! Wij maken uw vrijgezellenuitjes Purmerend op maat!

Voor meer informatie over onze vrijgezellenuitjes Purmerend kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.