Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Workshop Purmerend - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Purmerend voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag!

Purmerend is gelegen in de provincie Noord-Holland, en telt maar liefst 80.000 inwoners. De stad staat bekend als 'Marktstad' vanwege haar geschiedenis in de nijverheid als handelscentrum. In de afgelopen 40 jaar is de stad (en gemeente) snel gegroeid vanwege de vele forenzen die Purmerend als ideale woonsituatie zagen, maar werkzaam zijn in Amsterdam. Vele nieuwbouwwijken zijn daarom aanwezig echter het stadshart is mooi en authentiek. Met de bekende 'Veemarkt' als centrale plein vol terrassen, restaurants en uitgaansgelegenheden is Purmerend een stad vol gezelligheid. Een veelzijdige stad waar verleden en heden samen komen!

Geniet van een unieke workshop Purmerend met uw gezelschap!

Een workshop Purmerend organiseren? Eenhoorn Evenementen organiseert uw workshop Purmerend graag! De stad Purmerend heeft op het gebied van workshops vele mogelijkheden. Wij laten u daarom graag kennis maken tijdens uw workshop Purmerend. Van een heerlijke culinaire kookworkshop in het centrum van Purmerend tot aan actieve workshops op diverse gebieden. Door onze grote kennis en connecties binnen deze stad maken wij uw workshop Purmerend op maat!

Voor meer informatie over uw workshop Purmerend kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.