Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Groepsactiviteiten Hoorn - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Hoorn voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Eenhoorn Evenementen is gevestigd in de stad Hoorn, waar de basis is gelegd voor een scala aan mogelijke uitjes, groepsactiviteiten en bedrijfsfeesten. Wij als Evenementenbureau Hoorn organiseren uw groepsactiviteiten Hoorn graag!

De stad Hoorn is gelegen in de kop van Noord-Holland, en behoort toe aan de regio West-Friesland. De gemeente Hoorn telt maar liefst ruim 70.000 inwoners echter is het daadwerkelijke centrum knus en pittoresk. Hoorn heeft een rijke VOC geschiedenis waardoor deze stad vele bezienswaardigheden bezit uit het roemrijke verleden. Fraaie sierlijke gebouwen, beroemde beelden van o.a. Jan Pieterszoon Coen, de Scheepsjongens van Bontekoe en een prachtige historische haven behoren tot de grote bezienswaardigheden. Maar naast historie is Hoorn bovenal een stad van gezelligheid met centraal gelegen plein 'de roode steen' waar u voor een drankje op één van de vele terrassen goed terecht kunt!

Geniet van unieke groepsactiviteiten Hoorn met uw gezelschap!

Beleef één van de originele groepsactiviteiten Hoorn door ons georganiseerd? Deze gezellige stad heeft op het gebied van groepsactiviteiten vele mogelijkheden. Wij laten u daarom graag kennis maken tijdens uw groepsactiviteiten in Hoorn met deze prachtige stad. Van unieke spelopdrachten door het centrum van Hoorn tot aan sportieve evenementen. Door onze kennis binnen deze historische stad maken wij uw groepsactiviteiten Hoorn op maat!

Voor meer informatie over de mogelijke groepsactiviteiten Hoorn kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

Groepsactiviteiten Hoorn in de spotlight!

MUZIEKBAND!

€ 52,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 10 personen

Altijd al in een band willen spelen en op de grote podia van wereld uw talent tentoon willen spreiden, maar is dat nooit gelukt? Dan is deze muzikale workshop speciaal voor u.


Lees verder

BOERENSURVIVAL!

€ 24,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 10 personen

Hoe overleef je het simpele leven? Speel de boerensurvival! Pas op voor de gevaren die je op het platteland tegen kan komen. Weet jij de onderdelen te behalen, dan ben jij de winnaar van de dag!


Lees verder

CH(V)OICE OF!

€ 24,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 10 personen

Maakt u tijdens dit spel wel de juiste 'muzikale' keuzes? Uw team laat zich leiden door een MP3-speler om op de juiste locaties te komen. Weet u deze muzikale locaties in Hoorn te vinden?


Lees verder