Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Uitje Enkhuizen - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Enkhuizen voor een unieke belevenis in deze prachtige stad. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of teamuitje hier graag!

Enkhuizen is gelegen in West-Friesland, en telt een kleine 19.000 inwoners. Enkhuizen wordt in de volksmond ook wel de 'Haringstad' genoemd vanwege haar verleden als centrum op gebied van haringvisserij. Een prachtige historische haven is aanwezig waar tegenwoordig veel pleziervaart aanmeert voor een bezoek. In de zomermaanden zijn hier vele zeilschepen en luxe jachten te vinden. Maar naast een echte waterstad heeft Enkhuizen meer te bieden. Het beroemde Zuiderzeemuseum, Sprookjes Wonderland en een prachtig historisch centrum vormen de basis voor een ultiem dagje uit!

Geniet van een uniek uitje Enkhuizen met uw gezelschap!

Op zoek naar een uitje Enkhuizen? Eenhoorn Evenementen organiseert uw uitje Enkhuizen graag! De stad Enkhuizen heeft op het gebied van uitjes vele mogelijkheden. Wij laten u graag kennis maken tijdens uw uitje Enkhuizen. Van unieke spelopdrachten door het centrum van Enkhuizen tot aan sportieve evenementen op het water. Door onze kennis van Enkhuizen maken wij ook uw uitje Enkhuizen op maat!

Voor meer informatie over uw uitje Enkhuizen kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.