Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Vrijgezellenfeest Hoorn - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Hoorn voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Eenhoorn Evenementen is gevestigd in Hoorn, waar de basis is gelegd voor een scala aan mogelijke uitjes, bedrijfsfeesten en evenementen. Wij als Evenementenbureau Hoorn organiseren uw vrijgezellenfeest Hoorn graag!

De stad Hoorn is gelegen in de kop van Noord-Holland, en behoort toe aan de regio West-Friesland. De gemeente Hoorn telt maar liefst ruim 70.000 inwoners echter is het stadshart van Hoorn knus en pittoresk. Hoorn heeft een rijke VOC historie waardoor de stad vele bezienswaardigheden bezit uit het roemrijke verleden. Fraaie sierlijke gebouwen, beroemde beelden van o.a. Jan Pieterszoon Coen, de Scheepsjongens van Bontekoe en een prachtige historische haven behoren tot de grote bezienswaardigheden. Maar naast historie is Hoorn bovenal een stad van gezelligheid met centraal gelegen het plein 'de roode steen' waar u voor een drankje op één van de vele terrassen goed terecht kunt!

Geniet van een uniek vrijgezellenfeest Hoorn met uw gezelschap!

Een gezellig vrijgezellenfeest Hoorn? Eenhoorn Evenementen organiseert uw vrijgezellenfeest Hoorn graag! Deze mooie stad aan het Markermeer heeft vele mogelijkheden voor uw vrijgezellenfeest in Hoorn. Wij laten u daarom tijdens uw vrijgezellenfeest Hoorn graag kennis maken met deze prachtige stad. Van spannende en leuke spelopdrachten in het centrum van Hoorn tot aan een paaldansworkshop op locatie! Wij maken uw vrijgezellenfeest Hoorn op maat!

Voor meer informatie over een vrijgezellenfeest Hoorn kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

SMARTLAPPEN!

€ 24,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 15 personen

Deze ervaring, gecombineerd met een lekkere borrel, kan een succesvolle doorbraak van uw groep niet meer in de weg staan!


Lees verder

PAALDANS!

€ 27,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 10 personen

Een ondeugende workshop tijdens uw uitje Hoorn! Bij deze paaldansworkshop Hoorn beleefd u hilarische momenten aan, op en om de paal.


Lees verder

SNEEUWBAL!

€ 27,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 18 personen

Leef uzelf helemaal uit bij het gooien van sneeuwballen. Aanwezig is de scheidsrechter, een speelveld en een hele berg sneeuw!


Lees verder