Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Workshop Hoorn - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Hoorn voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Eenhoorn Evenementen is gevestigd in de stad Hoorn, waar de basis is gelegd voor een scala aan mogelijke uitjes, bedrijfsfeesten en evenementen. Wij als Evenementenbureau Hoorn organiseren uw workshop Hoorn graag!

De stad Hoorn is gelegen in de kop van Noord-Holland, en behoort toe aan de regio West-Friesland. De gemeente Hoorn telt maar liefst ruim 70.000 inwoners echter is het daadwerkelijke stadshart knus en pittoresk. Hoorn heeft een rijke VOC geschiedenis waardoor deze stad vele bezienswaardigheden bezit uit het roemrijke verleden. Fraaie sierlijke gebouwen, beroemde beelden van o.a. Jan Pieterszoon Coen, de Scheepsjongens van Bontekoe en een prachtige historische haven behoren tot de grote bezienswaardigheden. Maar naast historie is Hoorn bovenal een stad van gezelligheid met centraal gelegen het plein 'de roode steen' waar u voor een drankje op één van de vele terrassen goed terecht kunt!

Geniet van een unieke workshop Hoorn met uw gezelschap!

Een workshop Hoorn beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert uw workshop Hoorn graag! Deze prachtige stad heeft op het gebied van workshops vele mogelijkheden. Hoorn biedt met haar historie en gezelligheid tal van mogelijkheden voor gezellige workshops. Wij laten u daarom graag van uw workshop Hoorn genieten. Van typische workshops over Hoorn tot aan gezellige workshops voor teambuilding. Door onze grote kennis maken wij uw workshop Hoorn op maat!

Voor meer informatie over onze workshops Hoorn kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

Workshop Hoorn in de spotlight!

BUIKDANSEN!

€ 27,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 8 personen

Shake your hips like Shakira? Dan is deze workshop buikdansen Hoorn uw uitje! Tussendoor is er pauze en geniet u van een heerlijke Turkse theetafel in 1001 nacht sferen.


Lees verder

COCKTAIL!

€ 39,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 15 personen

Tijdens deze workshop cocktail shaken gaat u zelf Mojito's, Margarita's en sex on the beach creëren. Leer van alles over deze diverse cocktails!


Lees verder

POKEREN!

€ 22,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 10 personen

Een pokerworkshop Hoorn waarbij tactiek, pokerface en veel humor nodig zijn om deze avond als miljonair naar huis te gaan!


Lees verder