Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Bedrijfsfeesten Alkmaar - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau voor een unieke belevenis in Alkmaar en omgeving. Wij als Alkmaar kenner organiseren uw bedrijfsfeesten in Alkmaar graag!

Alkmaar is gelegen in Noord-Holland, en telt maar liefst ruim 94.000 inwoners. De stad is nationaal en internationaal bekend vanwege haar beroemde kaasmarkt. Daarom noemt men Alkmaar in de volksmond ook wel 'de Kaasstad'. Maar naast kaas heeft Alkmaar veel meer te bieden. Een rijke historie met daarbij de tachtigjarige oorlog als belangrijk gegeven waarbij de Alkmaarders de opmars van de Spanjaarden wisten te stoppen. Dit leidde tot de zeer bekende uitdrukking; bij Alkmaar begint de Victorie! Fraaie mooie en sierlijke gebouwen zijn door het hele centrum te vinden afkomstig uit de rijke historie van deze stad. Maar Alkmaar staat ook zeker voor gezelligheid. Neem plaats op de vele leuke terrasjes aan het Waagplein en geniet hier van een heerlijk drankje!

Geniet van unieke bedrijfsfeesten Alkmaar met uw gezelschap!

Eén van onze bedrijfsfeesten Alkmaar beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert vele bedrijfsfeesten Alkmaar voor zowel grote als kleine bedrijven hier graag! De stad Alkmaar biedt vele mogelijkheden op het gebied van bedrijfsfeesten. Wij laten u daarom tijdens deze bedrijfsfeesten in Alkmaar graag kennis maken met deze mooie stad. Van unieke thema's met betrekking op de stad Alkmaar tot aan originele feestconcepten die op iedere locatie mogelijk zijn. Door onze grote kennis en connecties binnen de stad Alkmaar maken wij ook uw bedrijfsfeesten Alkmaar op maat!

Voor meer informatie over al onze bedrijfsfeesten Alkmaar kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.