Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Groepsuitje Alkmaar - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau voor een unieke belevenis in Alkmaar. Wij als Alkmaar kenner organiseren uw groepsuitje Alkmaar graag!

Alkmaar is gelegen in Noord-Holland, en telt maar liefst ruim 94.000 inwoners. De stad is nationaal en internationaal bekend vanwege haar beroemde kaasmarkt. Daarom noemt men Alkmaar in de volksmond ook wel 'de Kaasstad'. Maar naast kaas heeft Alkmaar veel meer te bieden. Een rijke historie met daarbij de tachtigjarige oorlog als belangrijk gegeven waarbij de Alkmaarders de opmars van de Spanjaarden wisten te stoppen. Dit leidde tot de zeer bekende uitdrukking; bij Alkmaar begint de Victorie! Fraaie mooie en sierlijke gebouwen zijn door het hele centrum te vinden afkomstig uit de rijke historie van deze stad. Maar Alkmaar staat ook zeker voor gezelligheid. Neem plaats op de vele leuke terrasjes aan het Waagplein en geniet hier van een heerlijk drankje!

Geniet van een uniek groepsuitje Alkmaar met uw gezelschap!

Een groepsuitje Alkmaar beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert uw groepsuitje Alkmaar graag! Deze gezellige Kaasstad biedt voor uw groepsuitje vele mogelijkheden. Wij laten u daarom graag kennis maken tijdens uw groepsuitje Alkmaar met deze prachtige stad. Unieke en originele spelprogramma's, actieve workshops en sportieve evenementen zijn hier mogelijk. Door onze grote kennis van de stad Alkmaar maken wij ook uw groepsuitje Alkmaar op maat!

Voor meer informatie over een groepsuitje Alkmaar kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

Groepsuitje Alkmaar in de spotlight!

BITTERBAL!

€ 22,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 10 personen

Hoeveel bitterballen wint uw team vandaag? Scoor bitterballen door vragen en opdrachten goed uit te voeren.


Lees verder

CSI - PAD!

€ 32,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 16personen

Doorzie jij de roddels, leugens en intriges van de verdachten? Kun jij met je onderzoeksteam de aanwijzingen ontcijferen?


Lees verder

CH(V)OICE

€ 24,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 10 personen

Maakt u tijdens dit spel in Alkmaar wel de juiste 'muzikale' keuzes? Vandaag draait alles om muziek en uw keuzes!


Lees verder