Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Teambuildingsuitje Alkmaar - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau voor een unieke belevenis in Alkmaar. Wij als Alkmaar kenner organiseren uw teambuildingsuitje Alkmaar graag!

Alkmaar is gelegen in Noord-Holland, en telt maar liefst ruim 94.000 inwoners. De stad is nationaal en internationaal bekend vanwege haar beroemde kaasmarkt. Daarom noemt men Alkmaar in de volksmond ook wel 'de Kaasstad'. Maar naast kaas heeft Alkmaar veel meer te bieden. Een rijke historie met daarbij de tachtigjarige oorlog als belangrijk gegeven waarbij de Alkmaarders de opmars van de Spanjaarden wisten te stoppen. Dit leidde tot de zeer bekende uitdrukking; bij Alkmaar begint de Victorie! Fraaie mooie en sierlijke gebouwen zijn door het hele centrum te vinden afkomstig uit de rijke historie van deze stad. Maar Alkmaar staat ook zeker voor gezelligheid. Neem plaats op de vele leuke terrasjes aan het Waagplein en geniet hier van een heerlijk drankje!

Geniet van een uniek teambuildingsuitje Alkmaar met uw gezelschap!

Een teambuildingsuitje Alkmaar beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert uw teambuildingsuitje Alkmaar graag! Deze gezellige Kaasstad biedt voor uw teambuildingsuitje Alkmaar vele mogelijkheden. Wij laten u daarom graag kennis maken tijdens uw teambuildingsuitje Alkmaar met deze prachtige stad. Unieke en originele spelprogramma's, actieve workshops en sportieve evenementen aan de rand van de stad Alkmaar. Door onze grote kennis van de stad Alkmaar maken wij ook uw teambuildingsuitje Alkmaar op maat!

Voor meer informatie over een teambuildingsuitje Alkmaar kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

Teambuildingsuitje Alkmaar in de spotlight!

DEAL!

€ 32,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 15personen

Vanaf het begin is al snel één ding duidelijk; Vandaag gaat het erop of eronder worden! Samen met uw team gaat u de uitdaging aan.


Lees verder

SLEUTELS!

€ 34,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 20personen

Gebaseerd op het bekende TV-spel uit de jaren 80 'Fort Boyard', strijden u en uw team vandaag om de sleutels in Fort Kijkduin.


Lees verder

RANKING!

€ 27,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 10personen

'Rank' vanavond tijdens deze spelshow in Alkmaar uw eigen collega’s! Leuke, spannende en een tikkeltje ondeugende vragen komen op het grote scherm voorbij.


Lees verder