Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Bedrijfsuitjes Volendam - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau voor een unieke belevenis in Volendam. Wij als Volendam kenner organiseren uw bedrijfsuitjes Volendam hier graag!

Volendam is gelegen in de provincie Noord-Holland, en maakt deel uit van de gemeente Edam-Volendam. Het dorp Volendam telt maar liefst ruim 22.000 inwoners en is een echt havendorpje gelegen aan het Markermeer. Volendam is één van Nederlands grootste toeristische trekpleisters. Van binnen en buiten Nederland komen toeristen naar dit pittoreske dorpje toe voor de speciale Volendamse klederdracht, prachtige oude haven en de delicatesse van Volendam; de Volendamse paling! Binnen Nederland staat Volendam daarnaast bekend vanwege haar zogenaamde 'Palingsound'. Vele bekende Nederlandse artiesten zijn afkomstig en nog steeds woonachtig in dit dorp. Om deze redenen kunnen wij zeggen dat Volendam een dorp is vol gezelligheid waar u voor een dagje uit, bedrijfsfeest of weekendje weg zeer goed terecht kunt!

Geniet van unieke bedrijfsuitjes Volendam met uw gezelschap!

Eén van de bedrijfsuitjes Volendam beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert vele bedrijfsuitjes Volendam graag! Dit gezellige dorp biedt op het gebied van bedrijfsuitjes vele mogelijkheden. Wij laten u daarom graag kennis maken tijdens één van uw bedrijfsuitjes Volendam met dit gezellige havendorpje. Unieke en originele spelprogramma's, actieve workshops en sportieve evenementen aan de rand van Volendam. Door onze grote kennis van Volendam maken wij ook uw bedrijfsuitjes Volendam op maat!

Voor meer informatie over onze bedrijfsuitjes Volendam kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.