Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Rondleiding Volendam - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau voor een unieke belevenis in Volendam. Wij als Volendam kenner organiseren uw rondleiding Volendam graag!

Volendam is gelegen in de provincie Noord-Holland, en maakt deel uit van de gemeente Edam-Volendam. Het dorp Volendam telt maar liefst ruim 22.000 inwoners en is een echt havendorpje gelegen aan het Markermeer. Volendam is één van Nederlands grootste toeristische trekpleisters. Van binnen en buiten Nederland komen toeristen naar dit pittoreske dorpje toe voor de speciale Volendamse klederdracht, prachtige oude haven en de delicatesse van Volendam; de Volendamse paling! Binnen Nederland staat Volendam daarnaast bekend vanwege haar zogenaamde 'Palingsound'. Vele bekende Nederlandse artiesten zijn afkomstig en nog steeds woonachtig in dit dorp. Om deze redenen kunnen wij zeggen dat Volendam een dorp is vol gezelligheid waar u voor een dagje uit, bedrijfsfeest of weekendje weg zeer goed terecht kunt!

Geniet van een unieke rondleiding Volendam met uw gezelschap!

Een rondleiding Volendam beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert uw rondleiding Volendam graag! Dit unieke dorp biedt voor een rondleiding vele mogelijkheden. Wij laten u daarom graag kennis maken tijdens uw eigen privé rondleiding Volendam met deze prachtige dorp. Door onze grote kennis van Volendam maken wij ook uw rondleiding Volendam op maat door deze bijvoorbeeld uit te breiden met een mooie rondvaart, bezoek aan een fotostudio voor een groepsfoto in Volendamse klederdracht of diner!

Voor meer informatie over een mooie rondleiding Volendam kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.