Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Teambuildingsuitjes Volendam - Eenhoorn Evenemente


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau voor een unieke belevenis in Volendam. Wij organiseren vele mogelijke teambuildingsuitjes Volendam voor groepen en partijen!

Volendam is gelegen in de provincie Noord-Holland, en maakt deel uit van de gemeente Edam-Volendam. Het dorp Volendam telt maar liefst ruim 22.000 inwoners en is een echt havendorpje gelegen aan het Markermeer. Volendam is één van Nederlands grootste toeristische trekpleisters. Van binnen en buiten Nederland komen toeristen naar dit pittoreske dorpje toe voor de speciale Volendamse klederdracht, prachtige oude haven en de delicatesse van Volendam; de Volendamse paling! Binnen Nederland staat Volendam daarnaast bekend vanwege haar zogenaamde 'Palingsound'. Vele bekende Nederlandse artiesten zijn afkomstig en nog steeds woonachtig in dit dorp. Om deze redenen kunnen wij zeggen dat Volendam een dorp is vol gezelligheid waar u voor een dagje uit, bedrijfsfeest of weekendje weg zeer goed terecht kunt!

Geniet van unieke teambuildingsuitje Volendam met uw gezelschap!

Ook één van de teambuildingsuitjes Volendam beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert deze teambuildingsuitjes Volendam graag! Dit gezellige dorp heeft op het gebied van teambuildingsuitjes Volendam vele mogelijkheden. Wij laten u daarom graag kennis maken tijdens één van uw teambuildingsuitjes Volendam. Unieke en originele spelprogramma's, actieve workshops en sportieve evenementen aan de rand van Volendam. Door onze grote kennis van Volendam maken wij ook uw teambuildingsuitjes Volendam op maat!

Voor meer informatie over één van onze teambuildingsuitjes Volendam kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.