Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

VAARTOCHT PURMEREND!Stap aan boord van deze luxe sloep en geniet vanaf het water van het mooie Purmerend en de warme zon. Gedurende 2 uur mag u zelf bepalen waar u heen gaat varen! Richting de Beemster of toch richting Edam? Beleef een leuke middag op het water!  

Ontvangst

Stap aan boord van deze mooie boot en neem plaats op de zachte kussens voor een gezellige borrelvaart door Purmerend!

Vaartocht Purmerend! - Unieke tocht Purmerend!

Stap aan boord van deze ruime (geheel elektrische) sloep. Gedurende 2 uur vaart u op eigen gelegenheid door Purmerend en omgeving. Met de zon hoog aan de hemel ontspant u helemaal en praat u gezellig bij met uw collega's, familie of vrienden. Gedurende de twee uur bepaalt u zelf waar u heen gaat varen. Uiteraard zijn er verschillende routes aanwezig die jullie kunnen volgen. Varen door de Beemster of toch liever richting Kwadijk en Edam? Mooie uitgestrekte weilanden en dorpjes komen voorbij!

Standaard huurt u de vaartocht Purmerend gedurende 2 uur maar uiteraard is dit uit te breiden met extra uren (maximaal 4 uur). Tevens passen er totaal max. 6 personen op één sloep. Met meer personen? Dan zullen er meerdere boten voor u klaar liggen. Deze mooie vaartocht is verder uit te breiden met drankjes, hapjes, een lunch of een ander programma is het centrum van Purmerend. Denk hierbij aan een leuk stadsspel of lunch- of dinerspel bij een leuke horecalocatie! Voor meer informatie over deze vaartocht Purmerend kunt u gerust vrijblijvend contact met ons opnemen.

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 10 personen
Tijdsduur: 2,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 19,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Vaartocht gedurende 2 uur
Huur elektrische sloep
Routes beschikbaar voor mooie tour

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Jip B.V. zei het volgende over FOTO IN KLEDERDRACHT VOLENDAM!:

Wij hebben een super dag beleefd! Heel fijn was het dat bas die dag met ons mee ging elke keer als we dan vragen hadden of er moest nog iets geregeld worden hielp hij ons Perfekt! De casino avond was ook enorm gezellig en de complimenten aan de croupiers wat Freek met kaarten kan is onvoorstelbaar. Enorm bedankt voor de geweldige dag