Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

HOLLANDSE BORRELBOOT PURMEREND!Stap aan boord van deze luxe sloep en geniet vanaf het water met een borrel in de hand van het mooie Purmerend en de warme zon. Gedurende 2 uur mag u zelf bepalen waar u heen gaat varen! Richting de Beemster of toch richting Edam? Beleef een leuke middag op het water!  

Ontvangst

Stap aan boord van deze mooie boot en neem plaats op de zachte kussens voor een gezellige borrelvaart door Purmerend!

Borrelboot Purmerend! - Unieke borrelvaart Purmerend!

Stap aan boord van deze ruime (geheel elektrische) sloep. Gedurende 2 uur vaart u op eigen gelegenheid door Purmerend en omgeving. Met de zon hoog aan de hemel ontspant u helemaal en praat u gezellig bij met uw collega's, familie of vrienden. En dat gaat zeker lukken met een drankje in de hand want tijdens deze twee uur durende tocht ontvangt u een borrelbox met kaas/worst hapjes en drankjes. Gedurende de twee uur bepaalt u zelf waar u heen gaat varen. Uiteraard zijn er verschillende routes aanwezig die jullie kunnen volgen. Varen door de Beemster of toch liever richting Kwadijk en Edam? Mooie uitgestrekte weilanden en dorpjes komen voorbij!

Standaard huurt u deze borrelboot Purmerend gedurende 2 uur maar uiteraard is dit uit te breiden met extra uren (maximaal 4 uur). Tevens passen er totaal 10 personen op één sloep. Met meer dan 20 personen? Vraag ons naar de mogelijkheden. Deze mooie vaartocht is verder uit te breiden met extra hapjes, een lunch, meer drankjes of een ander programma is het centrum van Purmerend. Denk hierbij aan een leuk stadsspel of lunch- of dinerspel bij een leuke horecalocatie! Voor meer informatie over de borrelboot Purmerend kunt u gerust vrijblijvend contact met ons opnemen. 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 10 personen
Tijdsduur: 2,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 35,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Vaartocht gedurende 2 uur
Huur elektrische sloep
Borrelbox met drankjes en hapjes voor tijdens rondvaart

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Olympus Nederland B.V. zei het volgende over LIMO DROPPING HOORN MET GPS TOCHT!:

Zeer prettig contact gehad zowel in het opzetten van het arrangement als tijdens het torrent time.