Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

VAARTOCHT MET LUNCH PURMEREND!Tijdens deze lunch vaarttocht langs Purmerend en omgeving geniet u van een heerlijke tocht met een drankje en hapje aan boord. Gedurende 2 uur lang vaart u op eigen gelegenheid langs de mooie gebouwen, bekende bezienswaardigheden in en rondom Purmerend. Ondertussen geniet u van een heerlijke lunchbox met broodjes en sapjes! Eet smakelijk!  

Ontvangst

Samen met uw gezelschap stapt u aan boord van deze elektrische sloep. Neem plaats en geniet van al het moois wat Purmerend en omgeving te bieden heeft.

Lunchboot Purmerend! - Mooie vaartocht Purmerend!

Stap aan boord van deze ruime (geheel elektrische) sloep. Gedurende 2 uur vaart u op eigen gelegenheid door Purmerend en omgeving. Met de zon hoog aan de hemel ontspant u helemaal en praat u gezellig bij met uw collega's, familie of vrienden. En dat gaat zeker lukken met een drankje in de hand want tijdens deze twee uur durende tocht ontvangt u een lunchbox met diverse broodjes en drankjes. Gedurende de twee uur bepaalt u zelf waar u heen gaat varen. Uiteraard zijn er verschillende routes aanwezig die jullie kunnen volgen. Varen door de Beemster of toch liever richting Kwadijk en Edam? Mooie uitgestrekte weilanden en dorpjes komen voorbij!

Standaard huurt u deze sloep gedurende 2 uur maar uiteraard is dit uit te breiden met extra uren (maximaal 4 uur). Tevens passen er totaal 10 personen op één sloep. Met meer dan 20 personen? Vraag ons naar de mogelijkheden. Deze mooie vaartocht is verder uit te breiden met meer lunch gerechten, meer drankjes of een ander programma is het centrum van Purmerend. Denk hierbij aan een leuk stadsspel of lunch- of dinerspel bij een leuke horecalocatie! Voor meer informatie over de Lunchboot Purmerend kunt u gerust vrijblijvend contact met ons opnemen.

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 10 personen
Tijdsduur: 2,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 39,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Vaartocht gedurende 2 uur
Huur elektrische sloep (open boot)
Lunchbox met broodjes en drankjes voor aan boord

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Westfries Gasthuis zei het volgende over EEN BAANTJER MYSTERIE HOORN!:

Het was helemaal TOP! Alles goed geregeld. Gemaakte afspraken werden nagekomen. Er werd moeite gedaan om aan onze wensen te kunnen voldoen!